08/05/2024

Θα παίξει το ρόλο του στο Mayweather – Garcia o Al Haymon;

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη ο Floyd Mayweather να επιστρέφει στην ενεργό δράση για να κοντραριστεί με φόντο το 50-0 με τον εξαιρετικό μποξέρ και αήττητο στη μέχρι στιγμής καριέρα του Danny Garcia.

Τη φήμη αυτή είχε ξεκινήσει ο ίδιος ο Mayweather, αναφέροντας πως όσες προσπάθειες και να κάνουν οι υπόλοιποι μποξέρ και promoter, αυτός μπορεί να τους… κλείσει όλους εάν απλά και μόνο αποφασίσει να παίξει με τον «Swift».

Αργότερα την ίδια εποχή o promoter Eddie Hearn ερωτηθείς για κάποιον εκ των πυγμάχων του εάν θα έπαιζαν με τον Garcia, απάντησε πως γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος πυγμάχος είναι «κλειστός» για αγώνα κόντρα στον Mayweather στις 17 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικά στο story στο fightsports.gr. 

Το θέμα έρχεται ξανά στην επιφάνεια αυτή τη φορά από την πλευρά του Danny Garcia (32-0) ο οποίος ρωτήθηκε επί του ζητήματος για πει πως αποτελεί όνειρο ζωής ένας τέτοιος αγώνας γι’αυτόν και πως παρακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια τον Mayweather είναι 100% σίγουρος ότι μπορεί να τον εκθρονίσει.

Σε γενικές γραμμές πάντως το… μυστήριο γύρω από την επιστροφή του Mayweather και ειδικά γι’αυτό το παιχνίδι παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις εάν αναλογιστεί κανείς ότι αμφότεροι οι μποξέρ έχουν κοινό συμβουλάτορα τον Al Haymon. Ο συγκεκριμένος κύριος που δεν εμφανίζεται συχνά στα Μέσα, μάλλον καθόλου έχει ένα τεράστιο ταλέντο: Να βγάζει χρήματα από τις συμβουλές του…

Έπεσαν οι υπογραφές για τη ματσάρα (VIDEO)

Οι πιο αστείες και τρελές στιγμές των ΜΜΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέος Overeem και ο εγωισμός του «γίγαντα»

Ο πλουσιότερος Ασιάτης θέλει το UFC και μπορεί να το αγοράσει