19/05/2024

Ο Garcia θα χτυπηθεί με τον Mayweather τον Σεπτέμβριο!

Πριν από μερικούς μήνες ο Floyd Mayweather ερωτηθείς για το Canelo – Khan και το Pacquiao – Bradley είχε πει πως εάν επιλέξει να επιστρέψει στην ενεργό δράση τότε θα το κάνει κόντρα στον Danny Garcia και με μιας θα καταφέρει να σβήσει από το μυαλό των φαν τα συγκεκριμένα παιχνίδια που θεωρεί ο ίδιος ανούσια. Λέτε τελικά να το εννοούσε αυτό πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής;

Σύμφωνα με τον promoter Eddie Hearn ο Floyd Mayweather θα πυγμαχήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με φόντο το θρυλικό «50-0» κόντρα στον εξαιρετικό και αήττητο συνάδερφο του Danny Garcia! To ρεπορτάζ συνεχίστηκε μετά τις δηλώσεις του Hearn στο βρετανικό SkySports και αυτό που προκύπτει είναι πως ο Mayweather θα παίξει με τον Garcia στις 17 Σεπτεμβρίου στην νεοσύστατη «T – Mobile Arena» εκεί που ήδη έχουν κλείσει μεγάλα event όπως το «UFC 200» τον Ιούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η όλη συζήτηση ξεκίνησε όταν ο Hearn ρωτήθηκε για μία ενδεχόμενη μάχη του Garcia με τον Kell Brook. Τότε ήταν που ισχυρός διοργανωτής αποκάλυψε πως ο Danny «Swift» έχει κλεισμένη ημερομηνία μάχης με τον Mayweather κατά την επιστροφή του στην ενεργό δράση.