04/05/2024

Έπεσαν οι υπογραφές για τη ματσάρα (VIDEO)

Ένα πολύ μεγάλο πυγμαχικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων τον ερχόμενο Νοέμβριο. Είναι λίγο πολύ γνωστό πως οι Sergey Kovalev και Andre Ward έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό να χτυπηθούν μεταξύ τους σ’έναν αγώνα αήττητων, φοβερών μποξέρ. Δύναμη κόντρα στην απαράμιλλη τέχνη θα ήταν ένας εναλλακτικός τίτλος.

Για τους φαν της πυγμαχίας και εν αναμονή του Canelo – Golovkin, χθες, τα πράγματα έγιναν λίγο πιο ευχάριστα ως προς την τέρψη των οφθαλμών τους. Ο Andre Ward με δηλώσεις του σε αμερικανικό δίκτυο ενημέρωσης γνωστοποίησε στον κόσμο πως αυτός και ο Ρώσος συνάδερφος μόλις πριν από λίγες ημέρες υπέγραψαν τα συμβόλαια του αγώνα τους.

Ο Ward που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην τριάδα των κορυφαίων pound – for – pound πυγμάχων του πλανήτη ανέφερε πως επικρατέστερος μήνας για το παιχνίδι είναι ο Νοέμβριος, αλλά μέχρι στιγμής είπε πως οι ημερομηνίες στο 100% δεν έχουν κλείσει.

Όσον αφορά τις πρόσφατες επιτυχίες των δύο, ανίκητοι γαρ, ο Ρώσος κέρδισε τον Pascal με ΤΚΟ τον περασμένο Γενάρη και έχει και παιχνίδι στη Ρωσία τον Ιούνιο κόντρα στον Isaac Chilemba. Σχετικά με τον Ward, αυτό μετά από σχεδόν έναν χρόνο απουσίας επέστρεψε και νίκησε με εμφατικό τρόπο (σ.σ. στην ομόφωνη απόφαση) τον Barrera στις 26 Μαρτίου.

Οι πιο αστείες και τρελές στιγμές των ΜΜΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέος Overeem και ο εγωισμός του «γίγαντα»

Ο πλουσιότερος Ασιάτης θέλει το UFC και μπορεί να το αγοράσει