29/04/2024

Οι πρωταγωνιστές του «Gods of War» αποκλειστικά στο Fightsports!

Μόλις μερικές ημέρες απέμειναν για τη διεξαγωγή του «Gods of War 7» και το fightsports.gr πραγματοποιεί αφιέρωμα στη διοργάνωση συμπεριλαμβάνοντας όλα όσα είπαν οι πρωταγωνιστές του κυριακάτικου event όλες αυτές τις εβδομάδες στο κορυφαίο μαχητικό portal της χώρας. Ξεκινώντας από το main event της βραδιάς εκεί συναντούμε δύο πολύ καλούς μαχητές που ουκ ολίγες φορές έχουν προσφέρει πολύ ωραίο θέαμα στα ελληνικά και ξένα ρινγκ όταν έχουν παίξει εκτός συνόρων.

Ο λόγος για τους Ελ Μπρουζίνι και Χιώτη οι οποίοι κοσμούν το main fight της βραδιάς και μιλώντας αποκλειστικά στο fightsports.gr μας άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων για το τι μέλλει γενέσθαι το βράδυ της Κυριακής:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΙΩΤΗΣ: 

» Τον σέβομαι, είναι καλός αθλητής, ας κερδίσει ο καλύτερος. Οι νικητές στα λόγια και στο facebook, δεν με συγκινούν».

ΕΛ ΜΠΡΟΥΖΙΝΙ:

«Δημήτρη σε σέβομαι σαν αθλητή αλλά στον αγώνα κερδίζει μόνο ένας.  Αυτός θα είμαι εγώ»

Πριν τους δύο kickboxer την Ελλάδα για διεκδίκηση ζώνης θα εκπροσωπήσει η Τίτα Γκρούεβα κόντρα στην Τσέχα αντίπαλο Michaela Kerlehova. Η πρωταθλήτρια Τίτα, μιλώντας στο fightsports.gr ανέφερε:

«Είμαι όμως ενθουσιασμένη γιατί τα περισσότερα είναι σημαντικά και υψηλού επιπέδου παιχνίδια με την ελίτ και μου δίνουν όρεξη για προπόνηση και βελτίωση. Ο βασικός μας στόχος είναι ίδιος με τις προηγούμενες χρονιές, να παίξουμε όσους περισσότερους αγώνες μπορούμε και μόνο στην κορυφή.»

Όσον αφορά την Michaela Kerlehova που επίσης μίλησε στο fightsports.gr και τον Κίμωνα Οζζ. η Τσέχα δήλωσε πανέτοιμη για τον αγώνα, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στην αντίπαλό της λέγοντας:

«Τίτα έρχομαι για σένα!»

Παρακάτω το ενδιαφέρον… πέφτει φυσικά στην τετράδα που έφτιαξε ο Στέλιος Πολίτης με τον νικητή αυτής να κατακτάει επίσημη ζώνη και να διεκδικεί με αξιώσεις αγώνα για το event της 10ης Απριλίου που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον λόγω της τεράστιας συνεργασίας που θα κάνει το «GOW» με μεγάλο promotion του εξωτερικού. 

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ 4ΑΔΑΣ: 

ΕΥΘΥΜΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ: 

«Η ποιότητα των μαχητών αυξάνει το ενδιαφέρον»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ:

«Θα δώσω την ψυχή μου να κερδίσω αυτό τον τίτλο»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ: 

«Η καλύτερη τετράδα της κατηγορίας»

ΙΓΚΛΙ ΝΑΚΟ

Από εκεί πέρα την κάρτα του «Gods of War» μονοπωλούν το ενδιαφέρον πολλοί καλοί και δημοφιλείς μαχητές όπως:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΓΚΕΛΙΔΗΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΕΡΠΑΤΣΙ

 

Gods of War 7 Preview

Aυτά θα δούμε την ερχόμενη Κυριακή στο Μαρούσι… Όλοι εκεί!!!

Δημοσιεύτηκε από Kimonas Ozz στις Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016