16/05/2024

Τίτα Γκρούεβα: «Να περιμένετε έναν θεαματικό αγώνα στο Gods of War»

Λιγότερο από 10 μέρες έμειναν για το Gods of War της 24ης Ιανουαρίου με την Τίτα Γκρούεβα να είναι έτοιμη να αγωνιστεί για τον παγκοσμίο τίτλο της WKU στα 52,6 kg , στο στυλ του Κ-1 σε έναν αγώνα πέντε γύρων των τριών λεπτών, ενάντια στην Michaela Kerlehova, η οποία δήλωσε στο fightsports.gr ότι είναι «έτοιμη και έρχεται για την Γκρούεβα» . Δείτε τι είπε στο fightsports η Τίτα:

Πως πήγε η προετοιμασία για τον αγώνα σου στο Gods; Είδαμε έκανες μέρος της και στην Γερμανία, πως προέκυψε αυτό και με ποιους έκανες εκεί;

Η προετοιμασία μου κύλησε ομαλά χωρίς τραυματισμούς ευτυχώς ως τώρα. Υπάρχει σε κάθε γενική και ειδική προετοιμασία ένα πλάνο για τις προπονήσεις, και αυτή τη φορά είχαμε αποφασίσει εξ αρχής προς το τέλος να ταξιδέψουμε έξω για να κάνουμε κάποια δυνατά sparring.

Στόχος ήταν να δούμε διαφορετικές αθλήτριες που δεν έχουμε ξαναπροπονηθεί μαζι, ώστε να δοκιμάσουμε όλα αυτά που δουλεύουμε τόσο καιρό υπό μεγαλύτερη πίεση. Γι αυτό ταξιδέψαμε με τον δάσκαλο μου Στέλιο Πολίτη στην Κολωνία , όπου προπονηθήκαμε στο γυμαστήριο του Frank Chelaifa. Τον ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία στην σχολή του, καθως και τις αθλήτριες του για την βοήθεια!

Πως βλέπεις την αντίπαλο σου και τί γνωρίζεις γι αυτήν; Μας έκανε δηλώσεις στο fightsports ότι είναι έτοιμη για σένα έχεις εσύ ένα μύνημα γι αυτή;

Κάθε αγώνας έχει τη δική του στρατηγική. Ο δάσκαλος μου έχει μελετήσει όπως και σε κάθε αγώνα την αντίπαλο και τη βασική στρατηγική για το παιχνίδι μας. Πάντα στις προετοιμασίες, διορθώνουμε και βελτιώνουμε το δικό μου τρόπο παιχνιδιού και βλέπουμε τι έχω ανάγκη σαν αθλήτρια ώστε να γίνομαι καλύτερη.

Όποια κι αν είναι η αντίπαλος αυτός είναι ο τρόπος που κινούμαστε, θέλουμε μέσα απο κάθε προετοιμασία να βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητα. Πάντα περιμένω οτι η αθλήτρια που θα σταθεί απέναντι μου είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να υπάρξει, και αυτό είναι κίνητρο ώστε να μπορώ και εγώ να είμαι εκείνη την μέρα όσο καλύτερα γίνεται! Έχει τον σεβασμό μου όπως και όλες όσες παλεύουν στο ring μαζί μου.

Απο εκεί και πέρα δεν έχω κάποιο μήνυμα για εκείνη αλλά για τον κόσμο που θα βρίσκεται εκείνη τη μέρα στο γήπεδο, να περιμένουν ένα θεαματικό αγώνα!

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το 2016;

Αρχικός στόχος μας είναι το Gods of War 7, και η κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου της WKU. Είναι ο 3ος μου κατά σειρά και η ιδιαίτερη σημασία του είναι ότι θέλω να τον κατακτήσω στην Ελλάδα μιας και οι 2 προηγούμενοι ήταν σε Γερμανία και Κύπρο. Ήδη συζητάμε κάποιους μεγάλους αγώνες για το 2016, κάποιοι σύντομα και κάποιοι αργότερα.

Είμαι όμως ενθουσιασμένη γιατί τα περισσότερα είναι σημαντικά και υψηλού επιπέδου παιχνίδια με την ελίτ και μου δίνουν όρεξη για προπόνηση και βελτίωση. Ο βασικός μας στόχος είναι ίδιος με τις προηγούμενες χρονιές, να παίξουμε όσους περισσότερους αγώνες μπορούμε και μόνο στην κορυφή.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου που με στηρίζουν σε όλο αυτό, τα Xtreme stores , την εταιρεία TOP TEN , το αθλητικό κέντρο ΔΑΙΣ , την διατροφολόγο Τόνια Μαχαίρα, τον γυμναστή μας Γιώργο Μπουγιουκο, καθώς και σας για την ωραία συνέντευξη και την εξαιρετική δουλειά που κάνετε .