08/05/2024

Αποκλειστικό: Στις 10 Απριλίου το Gods of War συνδιοργανώνει event παγκοσμίου ενδιαφέροντος!

Μόλις πριν από λίγη ώρα στα γραφεία του fightsports.gr… έπεσε η πληροφορία πως ένα μεγάλο promotion του εξωτερικού και συγκεκριμένα ένα «εργοστάσιο» παραγωγής event ανά είκοσι ημέρες που αφορά χώρα με τεράστιο κοινό όχι μόνο στα μαχητικά αθλήματα, αλλά και γενικά στα σπορ πρόκειται στις 10 Απριλίου να έρθει στη χώρα μας και να συνδιοργανωσει event με το Gods of War  του Στέλιου Πολίτη, κουβαλώντας μαζί του ένα δυνατό staff αθλητών που θα κοντραριστούν με Έλληνες, αλλά και Ευρωπαίους μαχητές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ελληνική πλευρά έχει τεθεί ως όρος το συγκεκριμένο σόου να φέρει τουλάχιστον τρεις kickboxer υψηλού επιπέδου, κατηγορία Α και δημοφιλείς στην πατρίδα τους για να παίξουν απέναντι σε αντίστοιχους Έλληνες αθλητές. Μάλιστα, μαθαίνουμε πως το κυριακάτικο σόου θα αποτελέσει κριτήριο για αρκετούς συμμετέχοντες να πάρουν το εισιτήριο για το event της 10ης Απριλίου.

Στους διοργανωτές του συγκεκριμένου event αρέσει ιδιαίτερα να στήνουν το matchmaking πάνω σε αγώνες χώρας εναντίον χώρας. Το όνομα της διοργάνωσης δεν έχει διαρρεύσει ακόμη, αλλά οι πηγές αναφέρουν πως εκεί έχουν πάρει συμμετοχή μαχητές όπως ο Buakaw και ο Petrosyan και πως περισσότερες πληροφορίες και επίσημα γεγονότα θα έχουμε αμέσως μετά το καταλυτικό Gods of War 7 της Κυριακής!