16/05/2024

Κερπάτσι: Αγαπάω το kickboxing και θέλω να καταξιωθώ!

Το «Gods of War 7» πραγματοποιείται σε είκοσι ημέρες από σήμερα και το fightsports.gr επικοινώνησε μ’ένα από δυνατά ονόματα της κάρτα που φτιάχνει ο Στέλιος Πολίτης τον Σωκράτη Κερπάτσι. Ο διψασμένος και πάντα εντυπωσιακός «απάτσι» που παίζει από kikcboxing μέχρι και ΜΜΑ δηλώνει πανέτοιμος να διεκδικήσει και τον τίτλο, αλλά και να προσφέρει θέαμα στους φανς που θα έρθουν στο «ΔΑΙΣ» καθώς όπως λέει ο κόσμος ζητάει θέαμα και μόνο.

Ερωτηθείς λοιπόν σε πρώτη φάση για τις συνεχόμενες εναλλαγές του στα στυλ από kickboxing σε muay thai και ΜΜΑ ο Σωκράτης Κερπάτσι ήταν ξεκάθαρος πως από εδώ και πέρα θα παίζει μόνο kickboxing διότι αυτό αγαπάει και σε αυτό θέλει να καταξιωθεί:

«Όχι, μόνος μου στόχος είναι το kickboxing. Αυτό αγαπάω και αυτό θέλω να κάνω και να καταξιωθώ»… 

Με αντίπαλο τον Παπαϊωάννου ρωτήσαμε τον Σωκράτη Κερπάτσι ποιες είναι προσδοκίες του από το παιχνίδι τίτλου που παίζει στο τέλος του μήνα που διανύουμε. Ο έμπειρος fighter στοχεύει φυσικά στη νίκη και στην καλή εμφάνιση που θα αρέσει στον κόσμο:

«Στο παιχνίδι στις 24 του μήνα ελπίζω στη νίκη φυσικά, αλλά και σε μία καλή εμφάνιση γιατί ο κόσμος θέλει θέαμα. Ξέρεις πλέον πως παίζεται το παιχνίδι!»

Όσον αφορά τα σχέδια του για το μέλλον ο Κερπάτσι προέβη και σε μία αποκάλυψη χωρίς όμως να μας δώσει ιδιαίτερες πληροφορίες για τον επόμενο αγώνα του που όπως ανέφερε είναι κάτι μεγάλο που έρχεται στην πατρίδα μας:

«Μετά το παιχνίδι στο Gods of War έρχεται κάτι πολύ μεγάλο στην Ελλάδα και ελπίζω να πάρω το εισιτήριο για εκεί και να παίξω το επόμενο παιχνίδι μου. Φυσικά, όμως, αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πάνω στο παιχνίδι αυτού του μήνα».

Εν κατακλείδι καλέσαμε τον Σωκράτη Κερπάτσι να στείλει το μήνυμά του στον κόσμο που θα έρθει στις 24 Γενάρη στο «ΔΑΙΣ» για να δει αυτόν και τους υπόλοιπους συναδέρφους του να μάχονται πάνω στην αρένα του «Gods of War» με τον μαχητή να απαντάει:

«Ελπίζω ο κόσμος να μας τιμήσει με τη παρουσία του γιατί η διοργάνωση έχει μάχες… φωτιά. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον δάσκαλο και μάνατζέρ μου Στέλιο Πολίτη όπως και τον άνθρωπο που με έμαθε kickbox τον ξάδερφό μου Παντελή Τζαφέρη. Καλή χρονιά σε όλους…»