20/05/2024

Κοντά σε συμφωνία για το Jones vs. Cormier 2!

Ο Dana White είχε αποκαλύψει στα media πως η επιστροφή του Jon Jones θα γίνει καλώς εχόντων των πραγμάτων στο UFC 214 και μάλιστα για τίτλο (σ.σ. διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ). 


Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα οι τρεις πλευρές -UFC, Cormier, Jones- βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για να συμφωνηθεί ο αγώνας στο UFC 214 στις 29 Ιουλίου.

Αμέσως μετά τη νίκη του επί του «Rumble» o Cormier είχε μία έντονη αψιμαχία με τον Jimi Minuwa, αλλά τελικά τόσο ο οργανισμός όσο και ο πρωταθλητής της light heavyweight κατέληξαν ότι το σημαντικότερο παιχνίδι για να γίνει αυτή τη στιγμή είναι αυτό απέναντι στον Jon Jones. Ο «Bones» πάντως έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και γι’αυτό το UFC φέρεται να κρατάει ως εναλλακτική τον Άγγλο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Jones έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Απρίλιο που είχε νικήσει τον Ovince Saint Preux και αργότερα που είχε προγραμματιστεί να παίξει με τον «DC» στο UFC 200, βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας και έμεινε εκτός event μόλις δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή του.

Οι δύο άντρες έχουν συγκρουστεί στο παρελθόν με τον Jones να κερδίζει τον Γενάρη του ’15 με ομόφωνη απόφαση. Η απόπειρα να γίνει ξανά Cormier vs. Jones θα είναι η Πέμπτη συνολικά με μονάχα μία να έχει ευδοκιμήσει αφού οι άλλες τρεις πήγαν… περίπατο από το 2014 μέχρι και το 2016.

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Φοβερό ντοκιμαντέρ για τον μεξικανικό… εμφύλιο Canelo vs. Chavez Jr. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΑΜ: Το Glory ανακοίνωσε Στοφορίδη!

Ο θάνατος της Νταϊάνα, ο Πρίγκιπας Χάρι και η πυγμαχία που τον έσωσε!

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK