23/04/2024

Φοβερό ντοκιμαντέρ για τον μεξικανικό… εμφύλιο Canelo vs. Chavez Jr. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η HBO έχει ποντάρει πολλά στη σύγκρουση των Saul Alvarez και Julio Cesar Chavez Jr. και στο πλαίσιο του promotion ετοίμασε και παρουσίασε ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για τη ζωή των δύο Μεξικάνων μποξέρ. 


Στο ντοκιμαντέρ που θα δείτε παρακάτω παρουσιάζονται στο κοινό δύο κόσμοι. Ο ένας κόσμος ανήκει στον Canelo ο οποίος από το μηδέν ξεκίνησε να γίνει θρύλος στην επαγγελματική πυγμαχία και να μείνει στην ιστορία ως ο κορυφαίος του είδους που γέννησε το έθνος του. Ο Alvarez τονίζει πως τα χρήματα έχουν δευτερεύοντα ρόλο στη ζωή του αφού ο στόχος του είναι η δόξα και η υστεροφημία του.

Όσον αφορά τον Chavez Jr. φανερώνονται περισσότερο οι πτυχές της ζωής του με πιο μαύρο χρώματα. Αυτές οι πτυχές που τον αναγκάζουν να ζει στη σκιά του θρυλικού πατέρα του και στο πώς μέσω του αγώνα κόντρα στον Canelo και μία ενδεχόμενη νίκη θα εξαγνίσει τους δαίμονες του αμφισβητώντας όλους αυτούς που θεωρούν ότι υπάρχει στο μποξ επειδή ο πατέρας του ήταν αυτός που ήταν.

Μέσα ντοκιμαντέρ αναφέρεται πως ο Alvarez πληρώθηκε πρώτη φορά 40 δολάρια για να παίξει μποξ ενώ ο Chavez Jr. στο ντεμπούτο του πήρε 25.000 δολάρια ελέω του Julio Cesar Chavez του πρεσβύτερου. Ο Chavez Jr. ομολογεί πως η δημοφιλία του πατέρα του και το διαζύγιο που πήρε με την μητέρα του τον έχω στοιχειώσει από τότε και λέει επίσης πως δεν θέλει να ζει με πάθη όπως ο πατέρας του. Πάθη όπως ήταν οι γυναίκες, τα ναρκωτικά και το ποτό…

 

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Φοβερό ντοκιμαντέρ για τον μεξικανικό… εμφύλιο Canelo vs. Chavez Jr. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΑΜ: Το Glory ανακοίνωσε Στοφορίδη!

Ο θάνατος της Νταϊάνα, ο Πρίγκιπας Χάρι και η πυγμαχία που τον έσωσε!

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK