29/04/2024

Θέμης: «Θαύμα της ιατρικής ή κοροϊδία;»

Συνεχίζει την κόντρα του με την ομάδα του Στέφανου Αποστολάκη ο Βασίλης Θέμης (φωτό από παλιότερο αγώνα). Θυμίζουμε ότι αρχικά ο Θέμης ήταν να αντιμετωπίσει στο τελευταίο CS τον αθλητή του Άτρωτου Ιωαννίνων Νίκο Παραθυράκη, ο οποίος όμως ακύρωσε την συμμετοχή του λόγω τραυματισμού 2 μέρες πριν τον αγώνα και αυτό προκάλεσε την οργή του μαχητή του Παγκράτιον Αρένα που μίλησε για «αντιεπαγγελματισμό και αντιαθλητική συμπεριφορά».



Ο κος Αποστολάκης απάντησε λέγοντας ότι ο τραυματισμός του αθλητή του ήταν επιβεβαιωμένος και από το Νοσοκομείο και από τον γιατρό της διοργάνωσης ο οποίος του απαγόρευσε να αγωνισθεί και τώρα ο Θέμης επιστρέφει με μια ερώτηση και μια πρόκληση:

«Σε απάντηση των όλων όσων είπε ο κύριος Αποστολάκης έχω μια βασική ερώτηση.

Πως το προηγούμενο Σάββατο ο αθλητής του ήταν με εξαρθρωμένο ώμο και δεν μπορούσε να παίξει μαζί μου, και αυτό το Σάββατο μπορεί να παίξει σε αγώνα για ζώνη στην Κύπρο όπως αναφέρεται στο παρακάτω δημοσίευμα;

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1259705080750809&id=100001339863652

Εδώ μιλάμε είτε για θαύμα της ιατρικής, είτε μεγάλη κοροϊδία σε εμένα, την ομάδα μου και την διοργάνωση.

Το να δειλιάζεις να μπεις σε έναν αγώνα έχει συμβεί σε πολλούς αθλητές, σε πολλά αθλήματα, αλλά κανείς τους δε ταλαιπώρησε τους αντιπάλους τους μέχρι τελευταία στιγμή όπως ταλαιπωρήθηκαμε για το αν θα παίξουν η όχι.

Η πρόκληση για αγώνα στο επόμενο Cage Survivor είναι ανοιχτή στον κύριο Αποστολάκη είτε γι αυτόν είτε για τον αθλητή του. Περιμένω την απάντηση του. Και ας ελπίσω αυτή την φορά να την εννοεί.»

Το fightsports επικοινώνησε με τον κ. Αποστολάκη και περιμένει πιθανή απάντηση