26/04/2024

Βασίλης Θέμης: «Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από τους αντίπαλους στο Cage Survivor»

UPDATE: Αποστολάκης: «Για τον επαγγελματισμό και τον αθλητικό μου χαρακτήρα, γνωρίζουν όλοι»

O Βασίλης Θέμης από το Παγκράτιον Αρένα που ήταν προγραμματισμένος να αντιμετωπίσει σήμερα στο Cage Survivor New Blood 3 στη Λαμία τον Νίκο Παραθυράκη μας έστειλε μία επίσημη δήλωση με την οποία κατηγορεί την πλευρά του αντιπάλου του για αντιαθλητική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που οδήγησε στην ακύρωση του αγώνα, ενώ κάνει λίγο και για προσπάθεια σαμποτάζ της διοργάνωσης, από τρίτους που δεν ονομάζει, η οποία δεν απέδωσε μιας και το event έγινε κανονικά.


Διαβάστε την δήλωση του όπως μας στάλθηκε:

» «Uncaged survivor!»

Φαίνεται ότι στη Λαμία μπέρδεψαν την καθιερωμένη διοργάνωση αγώνων πολεμικών τεχνών «Cage survivor» με το τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης και αποφάσισαν να μας υποβάλουν σε σκληρές δοκιμασίες, αλλά έξω από το κλουβί!

Προσωπικά, αποφάσισα να ξαναγυρίσω στο ΜΜΑ, ύστερα από δύο χειρουργικές επεμβάσεις στα πόδια και πολυάριθμες πιεστικές υποχρεώσεις στην επαγγελματική μου ζωή.

Έτσι, πέρασα ένα τρίμηνο, με πολλές θυσίες: Απαιτητικές προπονήσεις, συστηματικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και αυστηρή δίαιτα, προκειμένου να παρουσιάσω μία ευπρεπή εικόνα και ένα αξιόλογο θέαμα στους φιλάθλους θεατές.

Συνεπής στις απαιτήσεις των αγώνων, έφτασα στη Λαμία, την Παρασκευή για τη ζύγιση.

Εκεί, συνάντησα τον αντίπαλό μου, τον Παραθυράκη, με το χέρι δεμένο να κρέμεται από το λαιμό του. Ισχυρίστηκε ότι είχε βγάλει την κλείδα του.

Οι διοργανωτές έκαναν πρόταση να παίξει μαζί μου ένας άλλος αθλητής από άλλον ακυρωμένο αγώνα, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Τότε, έπεσε η ιδέα να παίξει μαζί μου, ο δάσκαλός του αντιπάλου μου, ο Αποστολάκης.

Αυτή η πρόταση πήγαινε και ερχόταν επί ένα εικοσιτετράωρο, ώσπου το Σάββατο το μεσημέρι, λίγη ώρα πριν τους αγώνες, εκείνος αρνήθηκε οριστικά.

Όλα αυτά συνδυάστηκαν με ένα τρομερό πόλεμο από τοπικούς παράγοντες προς τη διοργάνωση των αγώνων, με ψευδείς καταγγελίες, εισαγγελείς, αστυνομία και μεγάλη αναστάτωση.

Τελικά, όμως, οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κανονικά.

Αλλά, η δική μου απογοήτευση έγινε διπλή: Από τη μια, το άδικο και αναίτιο σαμποτάζ σε ένα event που διοργανώθηκε, με πολύ κόπο και πολλή προσπάθεια.

Από την άλλη, η αντιαθλητική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από κάποιους που συμφώνησαν να παίξουν, και δεν τήρησαν το λόγο τους. Κανονικά -κατά τη γνώμη μου- δεν πρέπει να ξαναγίνουν ποτέ δεκτοί σε τέτοια διοργάνωση.

Εγώ, πάντως -από την πλευρά μου- δεν μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο, διότι ένας αγώνας χρειάζεται δύο αθλητές για να πραγματοποιηθεί! Θέλω να ευχαριστήσω τους πολυάριθμους φίλους μου που μου στείλανε μηνύματα για να μου ευχηθούν θετική έκβαση.

Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να πραγματοποιήσω την επιστροφή μου στα κλουβιά, σ’ αυτήν τη διοργάνωση.

Υπόσχομαι ότι θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία και θα δώσω και πάλι τον καλύτερό μου εαυτό!

Oss! Βασίλης Θέμης»