24/04/2024

Αποστολάκης: «Για τον επαγγελματισμό και τον αθλητικό μου χαρακτήρα, γνωρίζουν όλοι»

Χτες, ο Βασίλης Θέμης από το Παγκράτιον Αρένα, μετά την ακύρωση της μάχης του με τον Νίκο Παραθυράκη στο Cage Survivor 3, λόγω τραυματισμού του τελευταίου, έστειλε ανακοίνωση στο fightsports, με την οποία καταγγέλλει την πλευρά του αντιπάλου του για αντιεπαγγελματισμό και αντιαθλητική συμπεριφορά. 


Σε αυτή την ανακοίνωση απαντάει σήμερα ο προπονητής του Παραθυράκη, Στέφανος Αποστολάκης που τονίζει ότι ο αθλητής του εξετάστηκε και από το νοσοκομείο και από τον γιατρό της διοργάνωσης όπου και οι δύο απαγόρευσαν την συμμετοχή του ενώ διαψεύδει ότι υπήρχε περίπτωση να αντικαταστήσει ο ίδιος τον αθλητή του.

Διαβάστε την απάντηση του κ. Αποστολάκη:

«Με λύπη μου σήμερα, όταν είδα αυτό το άρθρο, διαπίστωσα ότι μερικοί άνθρωποι για λίγη δημοσιότητα θίγουν ανθρώπους και διοργανώσεις. Τοποθετούμε λοιπόν γρήγορα στον κύριο να μην μακρηγορούμε, και ας βρει τις απαντήσεις στους αρμόδιους της διοργάνωσης.

Ως επαγγελματίας προπονητής και αθλητής και διοργανωτής, αφού ενημέρωσα τον κύριο Πολατίδη και τον γιατρό των αγώνων για αυτό το άρθρο, δηλώνω λοιπόν ότι πριν τον αγώνα είχα ενημερώσει τον διοργανωτή και τον γιατρό των αγώνων ότι ο αθλητής μου έχει υποστεί εξάρθρωση κλείδας, με εισαγωγή στο νοσοκομείο, ακτινογραφία και γνωμάτευση του γιατρού του νοσοκομείου. Ο διοργανωτής με παρέπεμψε στον γιατρό των αγώνων κ. Μπακιρτζή όπου εξέτασε και ο ίδιος τον αθλητή και απαγόρευσε να αγωνισθεί.

Εκεί βέβαια η αντίπαλη γωνία ήθελε μια εύκολη νίκη και μας έλεγε να παίξουμε τραυματισμένοι. Αυτό όπως καταλαβαίνεται δεν είναι ούτε σωστό, ούτε ανθρώπινο.  

Στην πορεία μαθαίνω σήμερα ότι είπε και για το όνομα μου ότι θα έπαιζα εγώ. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Βέβαια ο καθένας γράφει ότι θέλει. Όσο για τον επαγγελματισμό μου και τον αθλητικό μου χαρακτήρα, με γνωρίζουν όλοι. Ενημερωτικά λέω ότι αγωνιζόμαστε όλοι σε όλα τα Βαλκάνια και ταξιδεύουμε οδικώς χωρίς να ακυρώσουμε ποτέ αγώνα, στην Λαμία δεν θα πηγαίναμε;

Τέλος, το αν θα είμαι στις διοργανώσεις, το κρίνουν οι διοργανωτές και αυτό το έχω αποδείξει δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Όλα αυτά λοιπόν τα γράφω με απόλυτο σεβασμό από τον διοργανωτή και τον γιατρό κ. Μπακιρτζή και προς όλο τον κόσμο που ενημερώνεται από τα Μέσα.»

Ο κος Αποστολάκης μας έστειλε και φωτογραφία από γνωμάτευση γιατρού για τον αθλητή του που αναφέρει τον συγκεκριμένο τραυματισμό και την απαγόρευση αθλητικής δραστηριότητας με ημερομηνία 23/2. Δεν το ενσωματώνουμε στο άρθρο λόγω άλλων προσωπικών δεδομένων.