27/04/2024

Αργυρόπουλος: «Ο Σταμάτης έκλεισε την καριέρα του με τον καλύτερο τρόπο»

Ο head coach της ομάδας του Σταμάτη Μπιτάκου τοποθετήθηκε μέσω social media για το τέλος της καριέρας του «Showman» με τον οποίο έχει συνεργαστεί επί χρόνια. 


Ένα πολύ όμορφο μήνυμα δημοσίευσε ο Νάσος Αργυρόπουλος με αφορμή το τέλος της καριέρας του Σταμάτη Μπιτάκου μετά το No Limits του περασμένου Σαββάτου, εκεί που κοντραρίστηκε σε ΜΜΑ αναμέτρηση με τον Φλοριάν Μάρκου.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του «Nas Camp» ο «Showman» έκλεισε το αγωνιστικό κεφάλαιο της ζωής του με τον καλύτερο τρόπο, επιλέγοντας να συγκρουστεί με έναν από τους καλύτερους εν ενεργεία μαχητές της κατηγορίας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Νάσου Αργυρόπουλου αναφέρει: 

«Σε όλους έρχεται η στιγμή για τον τελευταίο τους «αγώνα» . Μετά από πολλές μάχες που δώσαμε μαζί σε Ελλάδα Αυστραλία Τουρκία και αλλού χαίρομαι γιατί ο Σταμάτης Μπιτάκος επέλεξε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, με αξιοπρέπεια και ήθος την αγωνιστική του καριέρα επιλέγοντας να αγωνιστεί με έναν από τους καλύτερους εν ενέργεια αθλητές της κατηγορίας του και όχι διαλέγοντας έναν αντίπαλο να νικήσει για τις εντυπώσεις. Αυτή είναι η μεγάλη νίκη του Σταμάτη που μόνο κάποιοι μαχητές μπορούν να καταλάβουν.

Επίσης επειδή δεν πρόκειται να το πει ο ίδιος και δεν είναι δικαιολογία να αναφέρω ότι έπαιξε με ενα πόδι, το δεξί του πόδι ήταν άσχημα τραυματισμένο από προηγούμενους αγώνες και δεν μπορούσε ούτε χαμηλά να λακτίσει .Το λέω γιατί πολλοί «χτυπάνε» χωρίς να γνωρίζουν και δικαιολογημένα.

Ακόμη και στο τέλος όμως ο Σταμ δεν έπεσε.., λύγισε από κάτι που δεν γνώριζε επαρκώς. Εύχομαι όλοι οι Έλληνες μαχητές να αγωνίζονται με την ψυχή του Σταμάτη γιατί η νίκη δεν είναι μόνο το νικάν αλλά το ευ μάχεσθε».

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Εν μέσω αποθέωσης τα stare downs των μαχητών του No Limits (BINTEO)

Φλοριάν Μάρκου: «Έχω θυσιάσει τα πάντα και θα φτάσω στην κορυφή» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK