18/04/2024

Εν μέσω αποθέωσης τα stare downs των μαχητών του No Limits (BINTEO)

To Fightsports.gr βρέθηκε στο YAVA Ψυχικού που είναι από τα πιο πλήρως εξοπλισμένα και πολυτελή γυμναστήρια της χώρας, όπου φιλοξενήθηκαν τα stare downs και οι ζυγίσεις των αθλητών του No Limits που διεξάγεται αύριο στο Περιστέρι.


Η Γεωργία Μπιτάκου οργάνωσε το μίτινγκ με άρτιο τρόπο ώστε να ικανοποιήσει τους παρεβρισκόμενους, ενώ οι μαχητές κράτησαν χαμηλά τους τόνους ενόψει των αγώνων αύριο και υποσχέθηκαν υπερθέαμα.

Στα κιλά τους όλοι οι μαχητές ενώ ο Σταμάτης Μπιτάκος που έκανε έναν μαραθώνιο, κατάφερε απόλυτα επαγγελματικά να πιάσει τα 70,5 κιλά και να είναι έτοιμος για τον Μάρκου.

Από την άλλη, ο αθλητής του Armagos Team αντιμετώπισε τα stare downs με χαμόγελο όπως συνηθίζει ενώ ηλεκτρισμένη ήταν ξανά η ατμόσφαιρα μεταξύ Μανώλα και Σκαφιά περισσότερο από την πλευρά του δεύτερου που τον απείλησε ευθέως ενόψει του αυριανού αγώνα.Ο Μανώλας ήταν πιο συνοπτικός και υποσχέθηκε να «μιλήσει» στο ρινγκ.

O κόσμος που βρέθηκε στο «ρετιρέ» του YAVA ήταν αρκετά θερμός και αποθέωσε όλους τους μαχητές, ενώ ο Μάρκου στον επίλογο τόνισε για πολλοστή φορά πως η μάχη αυτή δεν είναι «Ελλάδα vs Αλβανία» αλλά «Μάρκου vs Μπιτάκος».

Δείτε σχετικό βίντεο.