27/04/2024

«Βόμβα» με οκτάδα 5.000 ευρώ στα 70κ. στο Dragon of the Ring 2!

To «DOTR» μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του το περασμένο καλοκαίρι στη Χίο, επιστρέφει στα μαχητικά δρώμενα μ’ένα σούπερ καλοκαιρινό σόου. 


Ο Θοδωρής Πολίτης στην πρώτη του προσπάθεια στο «Dragon of the Ring» της Χίου πήρε άριστα απ’όλες τις απόψεις και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Fightsports επιστρέφει μ’ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρότζεκτ ενόψει του «DOTR 2» που θα γίνει στην ελληνική… Μέκκα του kickboxing, την Καβάλα.

Οι καλά πληροφορημένες πηγές του Fightsports αναφέρουν ότι ο Χιώτης διοργανωτής έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει το έδαφος για μία οκτάδα των 70 κιλών που θα συμπεριλάβει τους κορυφαίους kickboxer της Ελλάδας στη συγκεκριμένη κατηγορία! Ο νικητής τα παίρνει όλα με συνολικό έπαθλο τις 5.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως το πρώτο σόου του Θοδωρή Πολίτη σημείωσε εξαιρετική εντύπωση στο κοινό της Χίου, καθότι ο διοργανωτής και η ομάδα του φρόντισαν να παρουσιάσουν μία κάρτα με top ονόματα της αγοράς. Σοφοκλέους, Μπούκης, Γκίκας, Κερπάτσι, Μιρζάεφ και άλλοι ικανοί fighter είχαν ξεσηκώσει το μαχητικό και όχι μόνο κοινό του νησιού.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας τις επόμενες ημέρες ενώ το σόου αναμένεται να φιλοξενηθεί στην πανέμορφη Καβάλα στις 17 Ιουνίου…

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Φοβερό ντοκιμαντέρ για τον μεξικανικό… εμφύλιο Canelo vs. Chavez Jr. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΑΜ: Το Glory ανακοίνωσε Στοφορίδη!

Ο θάνατος της Νταϊάνα, ο Πρίγκιπας Χάρι και η πυγμαχία που τον έσωσε!

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK