18/05/2024

Τοπ προπόνηση για Κατσινόπουλο και GFT Greece

Με τον 13 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της FILA στο Grappling ,μέλος της American Top Team και μαύρη ζωνη στο Bjj απο τον Ricardo Liborio, Juan Francisco Espino θα προπονούνται όλη την βδομάδα ο Γιώργος Κατσινόπουλος και οι αθλητές του στην GFT Greece – Katsinopoulos team.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος, όπως μας είπε και ο ίδιος την προηγούμενη βδομάδα, ετοιμάζεται για ένα ταξίδι προετοιμασίας στην Βραζιλία, ενόψει τους Παγκοσμίου BJJ στο Las Vegas τον Αύγουστο.

Προπονηση με τον φιλο και 13 φορες Παγκοσμιο Πρωταθλητη της FILA στο Grappling ,μελος της American Top Team και Μαυρη ζωνη στο Bjj απο τον Ricardo Liborio, Juan Francisco Espino..Μια ευχάριστη εκπληξη για εμενα και την ομαδα μου.θα βρισκεται και θα προπονειται μαζι μας για την επομενη εβδομαδα εν όψη του επομενου αγωνα του στο Mma και πριν την επιστροφη του στο Maiami. . -Training with good friend and 13 -time world champion at the FILA Grappling, member of American Top Team and a black belt in Bjj by Ricardo Liborio, Juan Francisco Espino..A pleasant surprise for me and my team..He will train with us for the next week in view of the next match in Mma before his return to Miami . #Juan_Espino #JetCanriansGym #AmericanTopTeam #morningtraining #GFTeamGreece #KatsinopoulosBjjMma #FightersPefki #BrazilianJiuJitsu #Grappling #Mma #TrainHard #Bjjlifestyle #MmaLifestyle #motivation #Hard_Work_Make_champions #The_only_easy_day_was_yesterday

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης George"Crazy Frog"Katsino (@gkatsino) στις

dome2

katsinopoulos-768x230