30/04/2024

Προεδρική παρέμβαση στον «πόλεμο» McGregor – Khabib

Η κόντρα του Conor McGregor με τον Khabib Nurmagomedov έχει αρχίσει να παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Οι δύο μαχητές προσβάλλουν ο ένας τον άλλο ασύστολα και το UFC, μέσω του Dana White τοποθετήθηκε για το ζήτημα.


Οι ακραίες προσβολές που γράφουν ο ένας για τον άλλο οι Khabib και Conor έφτασαν μέχρι τα ανώτερο κλιμάκια του UFC, δηλαδή τον Dana White.

Ο πρόεδρος της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης του πλανήτη τοποθετήθηκε με δήλωσή του σχετικά με τις ενέργειες που θ’ ακολουθήσει το promotion για να πάψουν οι δύο άνδρες ν’ ανάβουν «φωτιές» που ενδεχομένως να προκαλέσουν σημαντικά ζητήματα μεταξύ των ομάδων τους.

«Εχω επίγνωση της πρόσφατης ανταλλαγής μηνυμάτων του Khabib Nurmagomedov με τον Conor McGregor στα social media. Η κατάσταση έχει κλιμακωθεί σ’ ένα επίπεδο απαράδεκτο. Ως εκ τούτου, λαμβάνουμε αυστηρά μέτρα και θα προσεγγίσουμε τις δύο ομάδες και αντιμετωπίζουμε την κατάσταση εσωτερικά…»

Για όσους δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί τις τελευταίες ώρες μεταξύ των δύο αθλητών, μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό ρεπορτάζ του Fightsports.gr με τίτλο: Ο McGregor αποκάλεσε «πετσέτα» τη σύζυγο του Khabib, κι εκείνος με τη σειρά του «βιαστή» τον Ιρλανδό.