19/04/2024

Σκληρό μήνυμα Khabib: «Είσαι βιαστής, ο νόμος θα σε βρει»

O Khabib Nurmagomedov δεν άφησε αναπάντητη την προσβολή του Conor McGregor προς τη σύζυγό του. Ο Νταγκεστανός με σκληρό μήνυμα χαρακτήρισε «βιαστή» τον Ιρλανδό.


Συνεχίζεται ο «πόλεμος» του Conor McGregor με τον Khabib Nurmagomedov στα social media. Νωρίς το πρωί της Τετάρτης (3/4) o Ιρλανδός είχε κάνει ένα post με φωτογραφία από το γάμο του Νταγκεστανού. Στο καρέ, η σύζυγός του πρωταθλητή είχε καλυμμένο το πρόσωπό της και ο «Notorious» την χαρακτήρισε «πετσέτα».

Αργότερα, ο McGregor έσβησε το Tweet, ωστόσο η κατακραυγή ήταν μεγάλη και αρκετός κόσμος χαρακτήρισε τον πρώην πρωταθλητή «ρατσιστή».

Όλο αυτό, πάντως, ο Khabib Nurmagomedov δεν το άφησε αναπάντητο και με τη σειρά του «ανέβασε» μία φωτογραφία του μεγάλου αντιπάλου του, που τον δείχνει δίπλα δίπλα με τη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έχει γεννήσει το παιδί του.

Τη photo, μάλιστα, ο Khabib την συνόδεψε με τα εξής σκληρά λόγια: «Βιαστή, είσαι βιαστής. Είσαι υποκριτής που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Σύντομα ο νόμος θα σε βρει. Θα το δούμε…»

ΤΟ POST ΤΟΥ CONOR

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ KHABIB

Πηγή: Sport24.gr