03/05/2024

«Πονηρό» άκυρο Bisping σε Romero και αναμονή για GSP!

Ο πρωταθλητής της middleweight κατηγορίας έκανε κάποιες δηλώσεις που θα συζητηθούν και θα πιέσουν το UFC σε δραστικά μέτρα όσον αφορά τη συγκεκριμένη division. 


Χωρίς να έχει ενημερώσει επίσημα, ο πρόεδρος του UFC είπε στα Μέσα ότι το Bisping vs. GSP πάει για αναβολή, καθώς τα αρχικά πλάνα για αγώνα τον Ιούλιο… ναυάγησαν και ο Καναδός το πάει για Οκτώβριο-Νοέμβριο.

Ο Dana μάλιστα έδειξε τον Yoel Romero ως τον επόμενο διεκδικητή της ζώνης του Bisping και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι.

Χθες, όμως ήταν η σειρά του Άγγλου να τα φέρει όλα τούμπα και να δηλώσει τραυματίας! Μάλιστα, ο Bisping ανέφερε ότι το πρόβλημα που έχει στο γόνατο του επιτρέπει μόνο να σηκώνει μερικά βάρη και τίποτα περισσότερο όπως ένα επαγγελματικό camp για να προετοιμαστεί κατάλληλα και να μπει να παίξει με το… κτήνος που λέγεται Yoel Romero.

Οι δηλώσεις αυτές αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι ο Bisping δηλώνει τραυματίας για τον Romero, αλλά στη συνέχεια των δηλώσεών του λέει πως θέλει περισσότερο να παίξει με τον Georges St. Pierre γιατί αυτή ήταν η συμφωνία και πρέπει να τηρηθεί και από τις τρεις πλευρές που εμπλέκονται.

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος «μοιράζει ξάπλες» σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK