29/04/2024

«Είναι γραφτό σου να γίνεις το π@@@@ μου»

Ο κόσμος μπορεί να ξενέρωσε που ο Rockhold δεν θα παίξει τελικά τη ρεβάνς με τον Weidman, αλλά μάλλον μετά την κοινή συνέντευξη του πρωταθλητή με τον Bisping η μάχη αναμένεται με περισσότερο ενδιαφέρον.

Αμφότεροι είπαν τα χειρότερα ο ένας για τον άλλο. Ο Bisping είπε στον Luke πως όλοι του οι αντίπαλοι είναι ανύπαρκτοι, ενώ ο Weidman αν και πρωταθλητή πολύ αργός με τον Βρετανό να ρίχνει τα βέλη του και στον δικό μας Costa Philippou, λέγοντας το «Costa Phili – who?» . 

Συνέχισε ο Bisping τονίζοντας πως έχει παίξει με τους καλύτερους στη δεκαετή του καριέρα και κέρδισε τον κορυφαίο όλων τον Anderson Silva, σ’ένα πάντως από τα πιο αμφισβητούμενα παιχνίδι να τονίσουμε.

Στο ίδιο μοτίβο και ο Rockhold που ειρωνεύτηκε τον Bisping εννοείται για την πρώτη τους μάχη στην οποία τον είχε κερδίσει το 2014 με υποταγή! Ο Βρετανός είπε πως κανείς δεν ήταν αρκετά άντρας για να παίξει σε αυτό το σημείο και αυτός το έκανε. Για του πει o Luke πως τον ευχαριστεί που βγήκε από τη… σύνταξη και την υποκριτική του καριέρα.

Δεσμεύτηκε πως θα τον ευχαριστήσει κάνοντας περισσότερα σημάδια στο πρόσωπό του για να είναι πιο πιστευτός στις ταινίες του ενώ στο κλείσιμο τις συνέντευξης ο πρωταθλητής είπε: «Πήρες μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να παίξεις για τον τίτλο! Το’χει η μοίρα σου να γίνεις το π@@@@ μου».

https://www.youtube.com/watch?v=eLR21QAxFR0

Συνωμοσία: Ταξιδευτής του χρόνου σε παιχνίδι του Tyson με… smartphone το 1995

Στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής ο Golovkin

Ονομαστός από την Σμύρνη, ο πρώτος Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας!