15/05/2024

Αύριο συναντιούνται τα «αστέρια» του FFC

Σήμερα, λίγο μετά τις τρεις καταφθάνουν στην Ελλάδα οι ξένοι μαχητές που θα αγωνιστούν το Σάββατο στο FFC 28 της Αθήνας που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο του Γαλατσίου. 


Η μεγάλη μέρα είναι το Σάββατο 11 Μαρτίου, αλλά από τη ζύγιση λένε οι μυημένοι στα μαχητικά φαίνεται πως θα πάει το σόου και ποιες οι διαθέσεις των πρωταγωνιστών.

Αύριο, λοιπόν, αθλητές των pregame και της maincard θα συναντηθούν για πρώτη και τελευταία φορά πριν να χτυπήσει το πρώτο καμπανάκι των αγώνων στο Γαλάτσι.

Ζύγιση και αργότερα συνέντευξη Τύπου για να δούμε όλοι τις διαθέσεις των μαχητών προτού μπουν στο… γραφείο για την τελική δουλειά του Σαββάτου.

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα, το ξενοδοχείο «POSEIDON» θα φιλοξενήσει τη διαδικασία που θα ξεκινήσει στη 13:00 με τη ζύγιση των pregame. Στις δύο θα ζυγιστούν όλοι οι μαχητές της βασικής κάρτας αγώνων του FFC 28 και στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου, εκεί που οι μαχητές θα ανοίξουν τα χαρτιά τους μία ημέρα πριν τους αγώνες στους εκπροσώπους του Τύπου.

photo studio karteris

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Το «γαλανόλευκο πυροβολικό» του FFC

To UFC ήθελε να… κόψει τον Nate Diaz από ταινία γιατί δεν είναι «ασπρουλιάρης με όμορφα μάτια»

Η άλλη όψη της Anastasia Yankova! (Φωτογραφίες)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK