18/05/2024

Απειλεί με απόσυρση ο Silva αν δεν τον πάνε για τίτλο!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσαν οι δηλώσεις του Anderson Silva ο οποίος απειλεί να βάλει τέλος στη σπουδαία καριέρα του αν δεν πάρει ευκαιρία τίτλου. 


To UFC θέλει να βάλει τον Anderson Silva να παίξει τον Ιούνιο στη Βραζιλία με τον Yoel Romero και ο «Spider» απειλεί στα ίσα τον οργανισμό με απόσυρση αν ο αγώνας δεν είναι για interm τίτλο.

«Σέβομαι απόλυτα τον Romero. Πρόκειται για τον νούμερο ένα στην κατηγορία της middleweight. Γιατί να έρθει και να παίξει… τσάμπα στη Βραζιλία; Εάν αυτοί οι τύπου δεν κάνουν τον αγώνα για τον interim τίτλο της κατηγορίας εγώ σταματάω την καριέρα μου και κάθομαι με την οικογένειά μου.»

Την ώρα που μιλούσε ο Silva στον Helwani και στο The MMA Hour ο Yoel Romero παρενέβη τηλεφωνικά μιλώντας κι αυτός στο ίδιο μήκος κύματος με τον συνάδερφο του.

«Αν είναι να παίξω στη Βραζιλία με τον Anderson, αυτό θα γίνει για τον interim τίτλο, διαφορετικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει και θα περιμένω πότε θα παίξω για την κανονική ζώνη στο μέλλον.»

Ο Anderson Silva απολογήθηκε στους φαν του στη συνέχεια της συνέντευξης τονίζοντας πως πλέον τα χρόνια δεν τον παίρνουν για μεγάλα ανοίγματα και πως είναι πολύ κουρασμένος από τις μάχες όλα αυτά τα χρόνια. Η κόντρα με το UFC και τον «Spider» είναι πλέον ξεκάθαρη αφού ο θρυλικός μαχητής νιώθει προσβεβλημένος.

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Βασιλιάς Joshua και θρύλος Klitschko και σε μια ματσάρα!

ΜΠΑΜ: Το Glory ανακοίνωσε Στοφορίδη!

Πάρτε μία γεύση από Στέλιο Παπαδόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK