30/04/2024

Φλοριάν Μάρκου: Ο αγώνας δεν θα γίνει στο No Limits

Την δικιά του εκδοχή έδωσε πριν από λίγο ο Φλοριάν Μάρκου για το «πάγωμα» του αγώνα με τον Μελέτη Κακουμπάβα στο No Limits.


Ρίχνει «βολές» στην Γεωργία Μπιτάκου και στον Σταμάτη Μπιτάκο αναφέροντας:

«Ακούστε. Μετά την δήλωση μου ότι θα παίξω χωρίς λεφτά με τον Κακουμπάβα, η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου και o άχρηστος αδερφός της, ο μεγαλύτερος χαμένος στην Ελλάδα, μου είπαν αυτό.Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά χωρίς λεφτά, μπορούμε να κερδίσουμε όλοι πολλά, μου είπαν.  Απάντησα πως θέλω τα λεφτά που ζήτησα ή θα το κάνουμε τσάμπα όπως είχα πει, αλλά όχι όπως θέλει η Γεωργία, αλλά όπως θέλω εγώ. Πολλές διοργανώσεις θέλουν αυτόν τον αγώνα και συζητάμε. Αυτός ο αγώνας δεν θα γίνει στο No Limits». 

listen. After my interview that I will fight without money with kakoubavas the organizator giorgia bitakou and her useless brother the biggest loser in greece they told me that….why should we make all that without money we can everybody win a lot they said . And i said I want or the money that I ask or we make it for free like I said but not how giorgia want it It will happen how I want it will make it… a lot organizations want that fight and we are talking. this fight will not happen in NO LIMITS. «Mετά την δήλωση μου πως θα παίξω χωρίς λεφτά η Γεωργία Μπιτάκου με τον άχρηστο αδερφό της που όλο μιλάει μου είπαν πως μπορούμε να βγάλουμε χρήματα από αυτή την υπόθεση. Εγώ τους απάντησα πως είτε θα το κάνω τσάμπα είτε θα μου δώσουν τα λεφτά που θέλω αλλά όχι με τον τρόπο που θέλει η Γεωργία. Πολλές διοργανώσεις θέλουν το παιχνίδι αλλά αυτό δεν θα γίνει στο No Limits».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florian Tnt Marku (@florianmarku) στις