26/04/2024

Γεωργία Μπιτάκου: Κάνει πίσω ο Μάρκου για την μάχη με Κακουμπάβα

«Χαλάει» το μεγάλο ντέρμπι του Φλοριάν Μάρκου με τον Μελέτη Κακουμπάβα, καθώς σύμφωνα με την Γεωργία Μπιτάκου ο αθλητής του Armagos Team έκανε πίσω. Αναλυτικά η ανακοίνωση της promoter του No Limits.


«Δυστυχώς όπως είχα προβλέψει αρχικά , ο Φλοριάν Μάρκου κάνει πίσω στη μάχη με αντίπαλο το Μελέτη Κακουμπάβα.

Επικοινώνησα μαζί του να του ανακοινώσω το μήνα Ιούνιο 2018 για τη διεξαγωγή του αγώνα και μου δήλωσε πως δεν θα παίξει δωρεάν ούτε δέχεται την αρχική μου οικονομική πρόταση που την επανέφερα στις διαπραγματεύσεις προκειμένου να έχουμε το παιχνίδι . Ας σταματήσει η απόλυτη κοροϊδία λοιπόν απέναντι στον κόσμο και στη διοργάνωση. Δεν είχε ποτέ πρόθεση να παίξει δωρεάν και δεν περίμενε προφανώς ότι θα δεχόμουν και εγώ και ο Μελέτης να γίνει και με αυτό το ρίσκο ο αγώνας. 

Μελέτη δεν έχω λόγια είσαι μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ είπες από την αρχή ότι παίζεις και χωρίς χρήματα , σεβάστηκες και τίμησες τη διοργάνωση και το λόγο σου στο κοινό μας. Διάλεξε όποιο μεγάλο όνομα θες για αντίπαλο με το καλύτερο παλμαρέ και θα τον έχεις από μένα τον Ιούνιο. Όπως κάθε χρόνο στηρίζουμε ιδρύματα το ίδιο θα κάνουμε και τον Ιούνιο στο No Limits 30 αυτό δεν αλλάζει».