03/05/2024

Οι μάχες του Βοτανικού: Επικράτησαν τα φαβορί

Δυνατά παιχνίδια διεξήχθησαν χθες στο Votanikos Stage σε μία από τις πιο συνεπείς και δυνατές διοργανώσεις στην Ελλάδα όπως το Scorpion Night. Ο Γιώργος Σαριδάκης στο περιθώριο των αγώνων αποκάλυψε πως στις 26 Ιουλίου το event πάει στην Λήμνο. Πάμε και λίγο στους αγώνες, που ήταν αμφίρροποι με τα φαβορί να επικρατούν στα περισσότερα ματς.

Το main event της βραδιάς έγινε νωρίτερα με τον Τάσο Μπερδέση να αντιμετωπίζει τον Αρμάν Ντανιελιάν. Παιχνίδι δεν προλάβαμε να δούμε καθώς ο δεύτερος είχε έναν τραυματισμό με αποτέλεσμα να τελειώσει άδοξα το παιχνίδι υπέρ του Λύκου. Πάντως ελπίζουμε να δούμε στο μέλλον αυτό το ματς με τους δύο υγιείς.

Ο Γιούρι Μαυρογιάννης ήταν σε πολύ καλή κατάσταση απέναντι στον Τάσο Καραγιαννίδη που στάθηκε πολύ καλά για τους δύο πρώτους γύρους, ωστόσο ο αθλητής των Spartans πίεσε περισσότερο στον τρίτο γύρο και πήρε μία δίκαιη νίκη.

Πολύ καλό το παιχνίδι του Artak Serobyan με τον Παύλο Κοχλιαρίδη. Ο αθλητής του Mavrodakos team ήταν πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του, είχε επιλογές και με ένα εντυπωσιακό χτύπημα πήρε το νοκ άουτ απέναντι στον Κοχλιαρίδη.

Νίκη και για τον Σωτήρη Αναστασόπουλο κόντρα στον Χρήστο Κατσάνο σε πολύ κοντινό ματς, με τους δύο αθλητές να τα δίνουν όλα και να καταθέτουν ψυχή. σε αναμέτρηση στα βαρέα.

Εύκολη νίκη για τον Κώστα Βέτιμη που κέρδισε τον Νίκο Κλουτσινιώτη, ξεκινώντας πολύ δυνατά και αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο του.Σε ένα από τα καλύτερα ματς της βραδιάς με μπόλικο πάθος ο Μάριος Πασάι με καλή τακτική, κέρδισε τον Αχιλλέα Ντούρο που πήγε το παιχνίδι στην δύναμη.

Πολύ κοντινή και η αναμέτρηση του Γιώργου Κουνοπίδη με τον Αμπί Χοσάνι που τον προβλημάτισε αρκετά στο παιχνίδι, αλλά η εμπειρία του πρώτου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα

Δυνατό ματς και αυτό του Τζεμάλ Χουσεϊνογλου με τον Φίλιππο Πεταρούδη. Ο πρώτος κυνηγούσε το δυνατό χτύπημα, ο δεύτερος έκανε αρκετούς συνδυασμούς και στάθηκε εξίσου καλά, σε ένα πολύ αμφίρροπο και κοντινό παιχνίδι.

Τέλος νίκη και για την Δήμητρα Δημητρακοπούλου που κέρδισε με την εμπειρία της το ματς κόντρα στην Δανάη Μουζιώτη. Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

κραταιος-768x230

mallios-768x230