26/09/2021

Α.Σ Κραταιός

👊 Boxing / Kickboxing / MMA / Παγκράτιο
Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 17,Γλυφάδα
Τηλ.: 210 96 38 930
Web site: www.krataios.gr

Ο Α.Σ Κραταιός βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 17 στην Γλυφάδα.

Ο Σύλλογος διδάσκει αρχαία ολυμπιακά αθλήματα όπως:

  • Πυγμαχία (boxing)
  • ΠΥΞ-ΛΑΞ (kick box)
  • Κυκλική προπόνηση (Cross Training).

-Κωνσταντίνος Τζώτζος

Προπονητής – Τεχνικός Σύμβουλος Προγραμμάτων Φυσικής Κατάστασης Επαγγελματιών Αθλητών

Γενικές Πληροφορίες

Γεννημένος το 1961 στον Πειραιά. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό στα 13 του χρόνια με ενόργανη γυμναστική στον Ολυμπιακό και προπονητή τον κύριο Σατρατζέμη. Το ενδιαφέρον του στη συνέχεια κέρδισε η ελεύθερη πάλη. Αναλαμβάνει προπονητής του ο κύριος Παράσχος Μπόρας. Το 1975 κάνει προπονήσεις στα 1500 m. αποστάσεις ημιαντοχής. Το 1977 δοκιμάζεται και στο ακόντιο με τον Πανιώνιο και προπονητή τον κύριο Καράφλα.

Την δεκαετία του 70′ και συγκεκριμένα το 73′ αρχίζει την αθλητική του δραστηριότητα με ενόργανη γυμναστική στον Ολυμπιακό με αρκετές διακρίσεις.

Στο τέλος του 73′ συνεχίζει με ελευθέρα πάλη στον Άτλα Καλλιθέας και κατακτά ένα χρυσό και ένα ασημένιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάιδων το 74′ και το 75′.

Το «μικρόβιο» όμως της πυγμαχίας τον χτυπάει το 1978 με προπονητή τον πολύ μεγάλο Παναγιώτη Κωσταρέλλο στον Ολυμπιακό.Οι διακρίσεις διαδέχονται η μια την άλλη το 81′ στην Β’ κατηγορία δεύτερη θέση και το 82΄στην ίδια κατηγορία πρώτη θέση.Το 84′,85′ και 86′ πρώτες θέσεις στην Α’ κατηγορία.Το 1985 Χρυσά Γάντια χρυσό μετάλλιο και την ίδια χρονιά χρυσό και στον ενόπλων δυνάμεων.

Κύπελλα Ακρόπολης τρία το 82′ ασημένιο και το 84′,85′ χρυσό.

Βαλκανικό ασημένιο μετάλλιο το 1984 και συμμετοχή στο πανευρωπα’ι’κό το 1986 μαζί του οι πολύ μεγάλοι προπονητές Λευτέρης Λειβάδης και Στέφανος Κωσταντινίδης.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει και από το 1983 Kick Boxing στη σχολή του πρωτοπόρου δάσκαλου Γιώργου Μάλλιου.

Το 1986 κατακτά την δεύτερη θέση στο πανευρωπα’ι’κό της WAKO στο Kick Boxing ενώ συνολικά έχει 60 αγώνες με 45 νίκες και 15 ήττες.

Είναι κάτοχος δυο επαγγελματικών ζωνών με προπονητή πλέον τον ιδιαίτερα έμπειρο δάσκαλο Gidakos George όπου και παίρνει την επαγγελματική ζώνη της Π.Ε.Κ(Παννελήνια Ένωση Kick Boxing τότε)καθώς και την ζώνη Μέγας Αλέξανδρος του μεγάλου Giannis Aidiniotis στο τιμόνι του διοργανωτή μια εποχή που δεν ήξεραν τι εστί διοργάνωση καν,σε έναν αγώνα που θα μείνει στην ιστορία ως ο πρώτος επαγγελματικός αγώνας με τον πολύ δυνατό Γρηγόρη Κάζογλου και 8 κιλά διαφορά.

Το 93′ αποσύρθηκε αήττητος στην κατηγορία των 75 κιλών αφού κανείς δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την ζώνη του.

Είναι κάτοχος 3ου dan στο Tang Soo Do καθώς και στο Kick Boxing.

Ενώ είναι πτυχίουχος προπονητής Γ..Γ.Α στην πυγμαχία από το 1994 και το 2004 στο Wu Shu.

Νατάσσα Τζώτζου

Προπονήτρια στα προγράμματα φυσικής κατάστασης και υπεύθυνη για την αποθεραπεία των αθλητών

Γενικές Πληροφορίες

Συνεργάτης και βοηθός του Κωσταντίνου Τζώτζου είναι η γυναίκα του Νατάσσα Τζώτζου με 25ετή προπονητική πείρα και διπλωματούχος instructor στο stretching.

Υπεύθυνη στα προγράμματα φυσικής κατάστασης (cross training) καθώς και για την αποθεραπεία και τις διατάσεις των αθλητών όλων των τμημάτων.

Οι αθλητές μας είναι Νίκος Τζώτζος,Φώτης Τζώτζος,Φωτεινή Κρομύδα,Σωτήρης Παπαγεωργίου,Αλέξανδρος Δημάκης,Σπύρος Νιάρχος,Γιώργος Τσακανίκας,Stiven Esteban,Χρήστος Αδαμόπουλος,Μαρία Καπέλλου,Ηλίας Σκούρτης,Τζένυ Έβανς