30/04/2024

Κάτι πολύ δυνατό ετοιμάζουν Νικήτογλου-Ορφανίδης

Ανακοίνωση εκδόθηκε σχετικά με τα επόμενα σχέδια των Νικήτογλου – Ορφανίδη έπειτα από το σεμινάριο του Mike Passenier. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε το Glory Club με μπροστάρηδες και πάλι τον Μιχάλη Νικήτογλου και τον Ανδρέα Ορφανίδη.

Το ασταμάτητο δίδυμο μετά το πολύ πετυχημένο σεμινάριο που διοργάνωσε στην Αθήνα με τον κορυφαίο προπονητή του kickboxing παγκοσμίως, τον Mike Passenier από το περίφημο Mike’s Gym της Ολλανδίας – επικυρώνει και διευρύνει την συνεργασία του μαζί του και σε επίπεδο αγώνων.

Θα γίνουν λοιπόν προκριματικοί αγώνες με αθλητές από όλη την Ελλάδα, όπου θα επιλεχθούν 64 αθλητές που θα χωριστούν σε 4 διαφορετικές κατηγορίες. Απο τους 16 θα προκύψουν οι τελευταίοι 4 σε κάθε κατηγορία όπου θα προκριθούν στο επίσημο τουρνουά και θα διαγωνιστούν για 4 συνολικά ζώνες, με την μια να είναι για διεθνή τίτλο απέναντι σε αθλητή που θα προέρχεται από το Mike’s Gym!

Η επιλογή των αθλητών θα γίνει από τους ίδιους τους διοργανωτές που αναμένεται να οργώσουν ολόκληρη την Ελλάδα ούτως ώστε να δώσουν την ευκαιρία σε νέους αθλητές που δεν βρίσκονται στην Αθήνα να συμμετάσχουν στα προκριματικά!

Αναμένονται σύντομα νέες πληροφορίες!»

 

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος «μοιράζει ξάπλες» σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK