07/05/2024

Το «Παλάτι» πρέπει να κάνει «Sir» τον Ali!

Το βρετανικό σύστημα Τιμών και το «Παλάτι» ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες να χρήσει ιππότη ή όπως είναι ευρέως γνωστό σε «Sir» τον σπουδαιότερο μποξέρ όλων των εποχών Muhammada Ali.

Αυτές τις ημέρες μία έκθεση με τίτλο «I am the Greatest» και αφορά τη ζωή του Ali γίνεται στην Αγγλία και οι επισκέπτες είναι πολλοί και μερικοί απ’αυτούς διάσημοι. Ένας εξ αυτών ήταν και ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου David Cameron.

Έγκλημα στο ρινγκ: Μια τραγική πυγμαχική ιστορία

Όπως αναφέρουν αμερικάνικα και βρετανικά ΜΜΕ ο Cameron, αλλά και ο διάσημος πυγμάχος Haye θα προωθήσουν με κάθε δυνατότητα που διαθέτουν την υποψηφιότητα του Muhammad Ali να γίνει «Sir». Οι δύο άντρες σε δηλώσεις τους ανέφεραν ότι ο Ali δικαιούται να πάρει αυτόν τον τίτλο, καθώς είναι ένας ήρωας στα μάτια όλου του κόσμου.

Είναι αυτό το χειρότερο κόψιμο σε ΜΜΑ μαχητή ever;

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Haye εδώ και επτά ημέρες τρέχει μία διαδικτυακή ψηφοφορία ώστε να καταφέρει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές για να προωθήσει την πρόληψη αξιώματος από τα Ανάκτορα στον Ali.

Fightsports TV: Το ελληνικό κανάλι για… πολύ ξύλο! Δείτε τώρα τις καλύτερες μάχες, εκπομπές, συνεντεύξεις και Vlogs για τα μαχητικά αθλήματα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ FIGHTSPORTS.GR: 

Jose Aldo: Έβλεπα πορνό την ώρα του Diaz- McGregor

Dana κάνε το θαύμα σου: To UFC 200 θα είναι το event των ονείρων σου!

Η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του UFC: O Serra βγάζει ΚΟ τον GSP!