19/05/2024

Καφρίτσας: «Παίζω με όλους και είμαι πάντα έτοιμος!»

Το Fightsports φιλοξενεί σήμερα τον Πατρινό Χρήστο Καφρίτσα που είναι ανοιχτός σε κάθε πρόκληση σε Ελλάδα και εξωτερικό. 


Ο Καφρίτσας έχει σημειώσει εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλα τα ελληνικά promotion που έχει αγωνιστεί και ψάχνει την ευκαιρία για να δείξει το ταλέντο του και σε κάποιο σόου του εξωτερικού.

Βλέποντας κανείς τον Πατρινό να παίζει μποξ και με τις επιδόσεις του είναι απορίας άξιο που δεν έχει παίξει ακόμη έξω, αλλά σίγουρα σύντομα θα έρθει η σειρά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καφρίτσας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα έχοντας σημειώσει επιτυχίες και σαν ερασιτέχνης μερικά χρόνια πριν…

Με δηλώσεις του στο Fightsports ο Καφρίτσας ξεκαθάρισε πως είναι ανοιχτός σε κάθε πρόκληση εντός συνόρων και πως θα ήθελε πολύ να παίξει κάποιο παιχνίδι εκτός συνόρων.

 

Ο κόσμος έχει αναγνωρίσει το ταλέντο σου και συζητιέσαι στα πυγμαχικά… πηγαδάκια. Πότε θα σε δούμε να παίζεις στο εξωτερικό;

«Θα ήθελα πολύ να παίξω στο εξωτερικό, απλά δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να παίξω!»

 

Παρ’ότι έχεις καλό σερί νικών και παίζεις ωραίο μποξ δεν σε βλέπουμε τόσο συχνά στα event. Είναι επιλογή σου ή τυχαίνει;

«Τυχαίνει… Εγώ είμαι έτοιμος για αγώνας με τον προπονητή μου Κώστα Καββαδία. Δουλεύουμε σκληρά για να είμαι έτοιμος όλο το χρόνο.»

 

Πιστεύεις το κοινό θα αγαπήσει περισσότερο το μποξ στην Ελλάδα αν γίνονται ελληνικά ντέρμπι;

«Πιστεύω ναι γιατί ο κόσμος θέλει ντέρμπι. Πληρώνουν κάποια χρήματα και πρέπει να είναι ευχαριστημένοι απ’αυτό που θα δουν. Να χορτάσουν ματ.»

 

Πότε θα σε δούμε ξανά να παίζεις;

«Προς το παρόν δεν έχω κλείσει κάτι… Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις πάντως!»

 

Υπάρχει κάποιος Έλληνας μποξέρ που θα ήθελες να αντιμετωπίσεις;

«Δεν έχω κάποιον στο μυαλό μου. Παίζω με όλους στην κατηγορία μου άλλωστε έχω δείξει πως δεν λέω όχι σε καλές αναμετρήσεις.»

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Βασιλιάς Joshua και θρύλος Klitschko και σε μια ματσάρα!

ΜΠΑΜ: Το Glory ανακοίνωσε Στοφορίδη!

Πάρτε μία γεύση από Στέλιο Παπαδόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK