17/05/2024

Για sparring με τον Καρτόζια ο Νανιτζανιάν

Νανιτζανιάν

Το Τμήμα Πυγμαχίας του Α.Σ. ΠΑΟΚ επισκέφθηκε χθες το γυμναστήριο «Budo Fighters» σε άλλη μία κοινή προπόνηση – sparing καθώς οι δύο σχολές της Θεσσαλονίκης συναντιούνται συχνά στο ring.

Το ζευγάρι που ξεχώρισε ήταν αυτό ανάμεσα στον Πανελλήνιο Πρωταθλητή των 91+ kg Βαγγέλη Νανιτζανιάν και τον έμπειρο επαγγελματία Αλέξανδρο Καρτόζια. Οι δύο πυγμάχοι γνωρίζονται αρκετά καλά καθώς έχουν βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωποι σε sparing. Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για αγώνα προπόνησης το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, αφού τόσο ο «VanGun», όσο και ο Καρτόζια βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των αγώνων που θα δώσουν αμφότεροι στο εξωτερικό.

Από τη μία ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής πρόκειται να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων (AIBA), που θα διεξαχθεί περί τα μέσα Νοεμβρίου στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Από την άλλη, ο Αλέξανδρος Καρτόζια αγωνίζεται σε μερικές ημέρες σε επαγγελματικό αγώνα στη Λιθουανία! Νικητής βέβαια δεν υπήρξε, άλλωστε δεν ήταν αυτός ο σκοπός, με τους δύο πυγμάχους να ανανεώνουν το ραντεβού τους!