19/04/2024

Βαγγέλης Νανιτζανιάν: Τα «χρυσά γάντια» του ΠΑΟΚ

Ο Έλληνας πρωταθλητής του ΠΑΟΚ μιλάει στο PAOK24 για την καριέρα του, την αγάπη του για την πυγμαχία και τον Δικέφαλο, τα όνειρα του, αλλά και τα εμπόδια που συναντάει ένα παιδί που θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το συγκεκριμένο άθλημα.

Διαβάζοντας το βιογραφικό του Βαγγέλη Νανιτζανιάν λίγο πριν τον συναντήσω στο χώρο που πραγματοποιούνται οι προπονήσεις του τμήματος του ΑΣ ΠΑΟΚ αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι ξεκίνησε την πυγμαχία από 9 ετών.

Πώς ένα παιδί σε τέτοια ηλικία αποφασίζει και μάλιστα πριν από αρκετά χρόνια να ασχοληθεί με ένα άθλημα, όπως η πυγμαχία. Δεν χρειάστηκε καν να ρωτήσω για να μάθω.

Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν με αρκετή δόση χιούμορ μας αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να ασχοληθεί με την πυγμαχία και κάπως έτσι ξεκίνησε η συνέντευξη που παραχώρησε στο PAOK24 και με την οποία συνεχίζεται το αφιέρωμα στο τμήμα πυγμαχίας του ΑΣ ΠΑΟΚ το πρώτο μέρος του οποίου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

«Από μικρός όταν με έβλεπαν όλοι οι φίλοι του πατέρα μου μου έλεγαν ότι έχω γεννηθεί για αυτό το άθλημα. Λέγαν αστειευόμενοι ότι δεν έχω λαιμό. Και έτσι το αποφάσισα. Να ασχοληθώ με την πυγμαχία ένα δυναμικό άθλημα».

Διαβάστε την συνέχεια στο www.paok24.com