30/04/2024

O Cotto και η επιστροφής στις… μπίζνες

Ο σπουδαίος Miguel Cotto επιτέλους θα πατήσει ξανά ρινγκ και μάλιστα θα διεκδικήσει τον έκτο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του. 


Το καμάρι του Πουέρτο Ρίκο πάλευε εδώ και αρκετό καιρό την επιστροφή του στην ενεργό δράση και τελικά τα κατάφερε μόλις δύο ημέρες αφού διέλυσε τη συνεργασία του με την Roc Nation Sports. O Cotto άφησε τη συγκεκριμένη εταιρία promotion και τάχθηκε στο πλευρό της Golden Boy του Oscar De La Hoya.

Οι εξελίξεις αυτές έφεραν ματς και έτσι ο «MC» θα παίξει στις 26 Αυγούστου στην Καλιφόρνια με τον Yoshihiro Kamegai (27-3-2, 24 KOs) από την Ιαπωνία.

Εννοείται πως στο κλείσιμο αυτής της μάχης υπάρχει η προοπτική ο Cotto να διεκδικήσει έναν ακόμη παγκόσμιο τίτλο. Πώς έχει όμως η ιστορία; Η HBO δεν πετούσε και τη σκούφια της με τον Miguel Cotto, εκτός κι αν τα ματς που θα έπαιζε θα ήταν μοναδικά και εμπορικά (σ.σ. στυλ Canelo) ή για τίτλο.

Έτσι, η Golden Boy τον βάζει να παίξει με τον Γιαπωνέζο και εφόσον νικήσει τότε θα ανέβει κατηγορία και θα διεκδικήσει ζώνη από τον έτερο μποξέρ χειρίζεται τα συμφέροντά του το promotion De La Hoya και δεν είναι άλλος πέραν του Lemieux (38-3, 33 KOs). Για να γίνουν όμως όλα αυτά ο Cotto  (40-5, 33 KOs) που είναι παγκόσμιος πρωταθλητής σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γιαπωνέζου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Miguel είναι χωρίς αγώνα από τον Νοέμβριο του 2015 που έχασε από τον Canelo, ενώ έχει πει πως το τέλος του 2017 θα σημάνει και το τέλος της σπουδαίας επαγγελματικής του καριέρας.

 

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος «μοιράζει ξάπλες» σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK