30/04/2024

O Micky Ward στο Hall of Fame της πυγμαχίας!

Την θέση του δίπλα στους κορυφαίους πυγμάχους όλων των εποχών στο Hall of Fame θα λάβει φέτος ο Micky Ward. Ο πυγμάχος, του οποίου η ζωή έγινε ταινία στο «The Fighter» με τον Mark Walhberg και τον Christian Bale και προτάθηκε για 7 Όσκαρ, δεν κατάφερε ποτέ να κατακτήσει έναν από τους μεγάλους παγκόσμιους τίτλους όμως έμεινε στην ιστορία για την τρομερή μαχητικότητα του και τους εντυπωσιακούς αγώνες, ειδικά στην τριλογία με τον Arthuro Gatti. Δεν είναι τυχαίο ότι στις τελευταίες 5 μάχες του, οι τρείς ήταν τελικά οι μάχες της χρονιάς για το περιοδικό RINGS.

Οι 10 σπουδαιότερες μάχες στην ιστορία του ΒΟΧ!

Με τον επίσης μεγάλο Gatti είχε μία νίκη στον πρώτο τους αγώνα με πλειοψηφική απόφαση τον Μάιο του 2002, την ίδια χρονιά τον Νοέμβρη ξαναέπαιξαν και ο Gatti κέρδισε με ομόφωνη απόφαση ενώ 7 μήνες μετά, βρέθηκαν για τρίτη σερί φορά αντιμέτωποι στο ρινγκ με τον Gatti να ξανακερδίζει με τον ίδιο τρόπο.

Κορυφαίος πυγμαχικός εξοπλισμός στο eshop του fightsports

Αυτή θα ήταν και η τελευταία μάχη του Ward ενώ ο Gatti δήλωσε για την σκληρότητα των μαχών τους «Πάντα σκεφτόμουν πως θα ήταν να αντιμετωπίσω τον δίδυμο μου, τώρα ξέρω».Το ρεκόρ του Ward είναι 38 νίκες, 13 ήττες 0 ισοπαλίες.

Δύο αδέρφια, μία ταινία! (VIDEO)