07/05/2024

Α.Σ Περιστερίου: Στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Καλές εμφανίσεις από τους αθλητές του Περιστερίου

O Α.Σ. Περιστερίου κατάφερε να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη των συλλόγων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cadet παίδων-κορασίδων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Λιατος Μαριος-Διονύσιος έπειτα από 5 πολύ δυσκολους αγώνες. Η Σαργαντανη Χαρά έπειτα απο έξι καταπληκτικά παιχνίδια κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

Ο μικρότερος της ομάδας μας Τσαγκουρνος Κωνσταντίνος πήρε το χάλκινο μετάλλιο έπειτα από τέσσερις δυνατούς αγώνες. Ο Βηχος Ιωάννης έχασε στον δεύτερο αγώνα του στις λεπτομέρειες.

Να σημειώσουμε πως καλή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων είχε ο Επαμεινώνδας Τριαντάφυλλου και στο Πανελλήνιο Κύπελλο οι παρακάτω αθλητές:

Ξανθακου Καίτη, Μεντζελοπουλου Θεοδώρα, Παπαϊωάννου Μάριος ο οποίος έχασε για 2 πόντους στον αγώνα των μεταλλίων, Αλατζα Μυρτώ, Τσουργιαννης Σταύρος ο οποίος αγωνιζόταν με πυρετό κ Πατσουρης Γιώργος.

Ο δάσκαλος του συλλόγου Παρασιδης Κυριάκος συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους και πιστεύει πως με σκληρή δουλειά θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».