03/05/2024

Με το χορό και το σταριλίκι παίζει και στο «Kickboxer» η VanZant

Η Paige VanZant μπορεί να έχασε στον τελευταίο ΜΜΑ αγώνα της στο UFC, όμως η MMAer επιβεβαιώνει τον κανόνα του κάθε εμπόδιο για καλό για τα καλά…

Η τρομακτική επιτυχία της αθλήτριας στο «Dancing with Stars» αλλά και ο τρόπος με τον οποίο καν το γκελ στο σταρ σύστεμ της έχουν αποφέρει πολλά καλά στην εκτός οκταγώνου ζωή της.

ΤΑ ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

Όπως διαβάζουμε στο FOX η Paige μετά το «Dancing» πήρε ρόλο και για το «Kickboxer: Retaliation» που θα είναι η συνέχεια του remake «Kickboxer: Vengeance» το οποίο αναμένεται σύντομα στους κινηματογράφους και πρωταγωνιστεί σε αυτό, εκτός από τον Van Damme φυσικά και η Gina Garano, μαζί με τον WWE αστέρα, ελληνικής καταγωγής Batista γνωστό και ως Bautista.

Στη δική της ταινία η Paige θα παίξει μαζί με το «βουνό» από το «Game of Thrones». Το πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα δεν τον γνωρίζει κανείς πλην των ιθυνόντων, πάντως σίγουρα αυτό θα γίνει μετά το καλοκαίρι καθώς η αθλήτρια με το ρεκόρ της να είναι στο 6-2 ψάχνει παιχνίδι στο UFC τουλάχιστον για τον Αύγουστο.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr:

Η μέρα που ο Tyson ένιωσε την κάννη του πιστολιού στο κεφάλι του

Είσαι μαχητής; Δες τι θα φας πριν την προπόνηση

Τα… πετάει ο Conor για το «body issue» (φωτο)