26/04/2024

Α.Σ. TAEKWONDO Νέας Ιωνίας: Το χρυσό η Κουτρουμπή

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στον Α.Σ. TAEKWONDO Νέας Ιωνίας Αττικής και την ομάδα Κακαρέλη. Ο σύλλογος έπαιξε στο Πανελλήνιο του περασμένου σαββατοκύριακου και έφερε διακρίσεις με δύο συμμετοχές. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της σχολής αναφέρει: «Το τριήμερο που μας πέρασε διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do Παίδων – Κορασίδων στη Χαλκίδα. Ο Α.Σ. Νέας Ιωνίας συμμετείχε με δύο αθλήτριες. Πρόκειται για τις Κέλλυ Κουτρουμπή και τη Δέσποινα Παπαπασχάλη. Αμφότερες πέρασαν στο Πανελλήνιο που ήρθαν μέσω πρόκρισης από το πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος η Κέλλυ Κουτρουμπή στα -47 κιλά κορασίδων μετά από τέσσερις αγώνες με μεγάλη διαφορά έναντι των αντιπάλων της. Η Δέσποινα Παπασχάλη κατάφερε και πήρε την 5η θέση στην κατηγορία των 51 κιλών. Μετά από δύο εξαιρετικούς αγώνες.

Η προπονήτρια Ζωή Κακαρέλη δηλώνει περήφανη γι’αυτό το αποτέλεσμα. Η δουλειά που γίνεται στον σύλλογο φαίνεται και φέρνει αποτελέσματα με τον Α.Σ. Νέας Ιωνίας να συμμετέχει σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις και πάντα με μεγάλες επιτυχίες.»