24/06/2024

Α.Σ.Taekwondo Νέας Ιωνίας (ΚΑΚΑΡΕΛΗ)

👊 Tae Kwon Do
Διεύθυνση: Ανδρέου Δημητρίου 89,Νέα Ιωνία
Τηλ.: 210 27 73 303
Κιν.: 6974 830 319
Fax: 210 27 73 303

Ο Α.Σ.Taekwondo Νέας Ιωνίας (ΚΑΚΑΡΕΛΗ) ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΖΩΗ ΚΑΚΑΡΕΛΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΙΘΜΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 130 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ,ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ,ΣΕΒΑΣΜΟ,ΘΑΡΡΟΣ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΘ’ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ CAMP ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΤΕΝΙΣΕΙ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ «BABY TAE KWON DO» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 3-6 ΕΤΩΝ «ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΕKWON DO ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ».

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ TAE KWON DO (ΕΛ.Ο.Τ.)ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.