26/04/2024

Ασημένιο μετάλλιο για Μαρεντάκη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Μία σπουδαία διάκριση για τα Ελληνικά χρώματα πέτυχε η Στέλλα Μαρεντάκη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Α.Σ Περιστερίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Με μια δεύτερη θέση ασημένιο μετάλλιο για την Στέλλα Μαρεντάκη και απ’ ευθείας πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων κορασίδων του 2019   και μια 5η θέση απο τον Στελιο Θεοφανόπουλο στην κατηγορία των -53 γυρίζει ο Α. Σ. Περιστερίου από την Θεσσαλονίκη.

Η Στέλλα πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις σε μια κατηγορία με 33 αθλήτριες και έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης πιστοποιώντας την ανοδική της πορεία.

Αναλυτικά η πορεία της προς το ασημένιο μετάλλιο :
Μαρεντάκη🇬🇷-Ντόβα🇬🇷 19-0
Μαρεντάκη🇬🇷-Radak🇷🇸 7-0
Μαρεντάκη🇬🇷-Κιοσκέρογλου🇬🇷 5-4
Μαρεντάκη🇬🇷-Crep🇭🇷 9-3
Μαρεντάκη🇬🇷-Koseoglu🇹🇷 12-22

Συγχαρητήριά Στέλλα και καλή σου επιτυχία φορώντας το εθνόσημο στο στήθος στο Πανευρωπαικό 🇬🇷 ️

Πέμπτη θέση για τον Στέλιο Θεοφανόπουλο στην κατηγορία των -53 κιλών μετα απο 3 αγώνες.

Τα υπόλοιπα παιδιά μας,Δημήτρης Πετράκης- Σαργαντάνη Χαρά – Βήχος Γιάννης – Σταύρος Τσούργιαννης-Μάριος Λιάτος. δυστυχώς δεν τα κατάφεραν να προχωρήσουν στην διοργάνωση, άλλοι από απειρία άλλοι από ατυχίες που περίμεναν να χτυπήσουν τελευταία στιγμή και άλλοι απο λεπτομέρειες.

Μαθήματα για όλους τα οποία μας κάνουν πιο δυνατούς.

Συγχαρητήριά σε όλα τα παιδιά σε όλο το Parasidis team για την προετοιμασία των αθλητών και στον προπονητή του συλλόγου μας Κυριάκο Παρασίδη που συνόδεψε την αποστολή για την συμμετοχή τους σε μία τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση».