26/04/2024

Ένα χάλκινο μετάλλιο και δύο πέμπτες θέσεις για τον Α.Σ Περιστερίου στο G1

Σε ένα από τα δυσκολότερα Ευρωπαϊκά τουρνουά, το Serbia open G1, ο Α. Σ. Περιστερίου επέστρεψε από το Βελιγράδι με ένα χάλκινο μετάλλιο και δύο πέμπτες θέσεις. Αναλυτικά:


«Στην κατηγορία – 44 cadet η Σαργαντάνη Χαρά κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση μετά από 3 πολύ δυνατούς αγώνες. Στον πρώτο της αγώνα κέρδισε την Γερμανίδα Izem Karadas με 4-2, στον προημιτελικό βρέθηκε αντιμέτωπη με την δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Andrea Bokan την οποία και κέρδισε μετά από έναν αγώνα θρίλερ στον χρυσό πόντο με 2-0.

Στον ημιτελικό συναντήθηκε με την επίσης πρωταθλήτρια Ευρώπης Ana Tijanic από την οποία έχασε με 5-0. Ο Δημήτρης Πετράκης στα – 63 ανδρών και η Στέλλα Μαρεντάκη στα – 44 cadet έφτασαν μια ανάσα από την είσοδο τους στα μετάλλια κατακτώντας 5ες θέσεις και οι δύο τους. Ο Δημήτρης κέρδισε τον Γερμανό πρωταθλητή Ranye Drebes με 5-2 αλλά στον αγώνα για τα μετάλλια έχασε από τον Ρώσο Bolat Izutdinov με 20-5.

Η Στέλλα στον πρώτο της αγώνα επιβλήθηκε της Βουλγάρας Ina Sinurliyska με 7-6. Στον δεύτερο της αγώνα με την Γερμανίδα πρωταθλήτρια Adiba Asimi έχασε με 12-11 στα τελευταία 5″ και έτσι δεν κατάφερε να γυρίσει και αυτή με ένα μετάλλιο από το Βελιγράδι. Ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει να ρίξουμε στο γεγονός ότι οι αθλήτριες του Α. Σ. Περιστερίου ήταν οι μικρότερες κατά δύο χρόνια ηλικιακά στην κατηγορία τους».