26/04/2024

Το Khabib vs McGregor η αιτία που ξυλοκοπήθηκε ο Mirzaev!

Ο έγκυρος ρεπόρτερ Karim Zidan και το BloodyElbow ερευνούν τις αιτίες που οδήγησαν στον βάναυσο ξυλοδαρμό του Rasul Mirzaev. Ο Artem Lobov έκανε συμπληρωματικές δηλώσεις στο αμερικανικό Μέσο και «έδειξε» μία ομάδα μαχητών και γκάγκστερ από το Νταγκεστάν ως τους κύριους υπαίτιους. 


Μέσω email ο συναθλητής του Conor McGregor, Artem Lobov περιέγραψε τη βραδιά που αυτός, ο Mirzaev και ο επίσης UFCer Ali Bagautinov έζησαν.

Όλα ξεκίνησαν λίγες ημέρες αφού ο Lobov πήγε στη Ρωσία για να παρακολουθήσει αγώνες. Με την ευκαιρία αυτή ο Bagautinov θέλησε να ξεπληρώσει στον Artem την φιλοξενία που του είχε στο Μπέλφαστ τον περασμένο μήνα. Η μάχιμη ομάδα λοιπόν αποφάσισε να επισκεφθεί ένα από τα κοσμικά κλαμπ της ρωσικής πρωτεύουσας.

Στο κλαμπ «Garage» οι τρεις άντρες ξαφνικά προσεγγίστηκαν από μία ομάδα μεθυσμένων αθλητών και γκάγκστερ από το Νταγκεστάν οι οποίοι αναγνώρισαν τον Lobov και του επιτέθηκαν φραστικά επειδή ο Conor McGregor που είναι συναθλητές δεν παίζει με τον Khabib Nurmagomedov.

Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και ο Mirzaev πιάστηκε στα χέρια με την αντίπαλη ομάδα για να υπερασπιστεί τον Artem Lobov.

Ο Mirzev μερικές ημέρες αργότερα ξυλοκοπήθηκε άγρια έξω από το σπίτι του και μάλιστα πυροβολήθηκε στο στήθος και το σαγόνι με αεροβόλο όπλο! Επίσης, οι δράστες του έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα που είχε πάνω του.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ρώσικα δημοσιεύματα ο Rasul έχει ήδη μιλήσει στις Αρχές γιατί αναγνώρισε τον έναν απ’αυτούς που ενεπλάκησαν στον καυγά του κλαμπ ανάμεσα στα άτομα που του επιτέθηκαν την παραμονή της πρωτοχρονιάς.