26/04/2024

Συμβουλές στον Conor από έναν αντιαθλητικό!

Προσωπικά σαν Μάνος Ναβροζίδης δεν κατάφερα ποτέ στη ζωή μου να διάγω αθλητική ζωή για πάνω από τριάντα ημέρες! Η μυρωδιά ενός τυλιχτού πάντα με… νικούσε κι έτσι αποφάσισα να μην σπαταλάω το χρόνο και την ψυχική μου δύναμη και ισορροπία με δίαιτες και ναρκισσισμούς μπροστά σε καθρέφτες, αφού δεν το έχω…

Παίζω μπαλίτσα, κάνω το καράτε μου και δηλώνω αντιαθλητικός μέχρι αηδίας, όμως είμαι άνθρωπος και καταλαβαίνω πως αυτό το παιδί που λέγεται Conor McGregor είναι κουρασμένος. Όπως εγώ και οι καλοί μου συνάδερφοι Χρήστος Μπάρδας και Κίμωνας Οζζ. φεύγουμε από το γραφείο με τον εγκέφαλο μας διογκωμένο 100% έτσι και ο Ιρλανδός που είναι και πρωταθλητής οφείλει στον εαυτό του ξεκούραση. Rest που λένε και στο χωριό μου…

Το «KO» του Τάσου Μπερδέση! (VIDEO)

Ο Conor McGregor επέλεξε να πάρει το ρίσκο παίζοντας μόλις σε μικρό χρονικό διάστημα από την τελευταία του μάχη ένα δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα δύο κατηγορίες παραπάνω. Έχασε και η εικόνα του «βασιλιά» του άντρα που δεν… μασάει τίποτα στα μάτια των πολλών τσαλακώθηκε. Είναι σαν να μου λένε εμένα «πήγαινε να κάνεις περιγραφεί επαγγελματικού μποξ στην HBO» με τα… νησιώτικα αγγλικά μου κι εγώ να ξεκινήσω τα «Come with me για να τη βρεις…» Πήρα όμως το ρίσκο. Έκανα αυτό που δεν θα τολμούσε άλλος δημοσιογράφος, εκθέτοντας δημόσια τον εαυτό του.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με Isaac Freeman ο Στέλιος Παπαδόπουλος!

Τι κάνεις μετά απ’αυτό; Ή γράφεσαι στου… Στρατηγάκη  να βελτιώσεις τα Αγγλικά σου ή κλείνεσαι στο χωριό σου και βοσκάς τα προβατάκια σου; Όχι, δεν βοσκάς τα προβατάκια σου κοιτάς να βελτιωθείς και να… κλείσεις τα στόματα αυτών που σε κατηγόρησαν, αυτών που προσπάθησαν να σε… πατήσουν τη δυσκολότερη στιγμή, αυτών που τόσο καιρό ήταν εξαφανισμένοι και στην ήττα σου ήρθαν για να δουν τι κάνεις!

Ένας πρωταθλητής όπως ο McGregor που κάνει γκελ στον κόσμο είτε σε αυτούς που τον λατρεύουν είτε σε αυτούς που τον μισούν οφείλει στον εαυτό του να επιστρέψει δυνατότερος. Ο Ιρλανδός ας μην ξεχνάμε ότι δούλεψε σκληρά για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Η ιστορία με τα 188 ευρώ επίδομα ανεργίας λέει πολλά για τη στόφα πρωταθλητή που έχει ο Conor McGregor και οι πρωταθλητές ρισκάρουν στη ζωή τους για να πετύχουν.

McGregor: «Dos Anjos και Aldo εσείς είστε οι κότες»

Στα 27 του χρόνια ο Conor μπορεί να κάνει πολλά ακόμα αρκεί να πάψει να υπερφορτώνει το σώμα και το μυαλό του. Πιστεύω πως θεώρησε εύκολο αντίπαλο τον Nate Diaz και η ήττα πρέπει να του γίνει μάθημα το είπε άλλωστε και ο ίδιος πως η συνέπεια αυτή θα του γίνει μάθημα για το μέλλον.

Προσωπικά δεν μπορώ να κρίνω έναν πρωταθλητή, αλλά μπορώ να συμβουλέψω έναν άνθρωπο πως το καλύτερο γι’αυτόν είναι να ξεκουραστεί. Να σκεφτεί, να βελτιωθεί και να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια γι’αυτόν που είναι η κατηγορία στην οποία είναι πρωταθλητής. Εάν θέλει το βήμα παραπάνω τότε χρωστάει στον εαυτό του μία δυνατή απόσυρση και επιστροφή για τα… κεφάλια των Diaz και Dos Anjos. Όσον αφορά τον Aldo ο ίδιος ο Conor του έδωσε χθες την απάντηση.

Παίρνει «φωτιά» το UFC γυρίζει ο GSP!