29/03/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με Isaac Freeman ο Στέλιος Παπαδόπουλος!

Σύμφωνα με αμερικάνικες πηγές του fightsports.gr ο ελπιδοφόρος Έλληνας μποξέρ Στέλιος Παπαδόπουλος έχει πλέον αντίπαλο και αυτός θα είναι ο «τρομακτικός» Isaac Freeman. Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί Μεξικανός αντίπαλος για να κάνει ο «Golden Boy» το ντεμπούτο του τελικά επιλέχτηκε αντίπαλός ο Freeman που στο ενεργητικό του έχει πέντε μάχες και είναι 27 ετών.

isaacfreemanΜε μία γρήγορη βόλτα στο διαδίκτυο εντοπίσαμε βίντεο του Isaac να κάνει σπάρινγκ με τον πρωταθλητή Shawn Porter και να δείχνει πολύ καλά στοιχεία απέναντι σ’έναν μποξέρ υψηλού επιπέδου όπως ο Porter. Στο παρακάτω βίντεο που βρήκαμε για εσάς μπορείτε να δείτε από το 4:03 τις καλύτερες στιγμές του πρώτου εμποδίου στην επαγγελματική καριέρα του Παπαδόπουλου κόντρα στον Eridanni Leon.

Το fightsports.gr σας είχε μεταφέρει πρώτο την είδηση πως ο Στέλιος Παπαδόπουλος θα ντεμπουτάρει στις 26 Μαρτίου στην Καλιφόρνια γεγονός που περιμένουν όλοι οι φανς στην Ελλάδα, καθώς ο Καβαλιώτης μαχητής έχει δείξει πως έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί και να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Ραντεβού λοιπόν στις 26 Μαρτίου…

McGregor: «Dos Anjos και Aldo εσείς είστε οι κότες»

Ένα Fightcast γεμάτο… UFC και ΜΜΑ μανία!

H Ronda θέλει το «σκαλπ» της Tate! Σύντομα…