27/04/2024

«Συγνώμη Καναδά αλλά θα δείρω τον GSP»

Ο GSP έχει ήδη ανακοινώσει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση κάποια στιγμή στο 3ο τρίμηνο του 2017 ή και αργότερα και οι πιθανοί αντίπαλοι όλο και αυξάνονται.


Ενώ εμείς γράψαμε ότι η μάχη που προτιμούμε είναι με τον Anderson Silva, ο προπονητής του δήλωσε ότι προτιμάει τον Conor στα 70 κιλά ή τον Βisping στα 84, όμως ένας αντίπαλος από τα παλιά θέλει να έχει αυτός την τιμή να τον υποδεχθεί.

Ήταν Νοέμβριος του 2013 όταν ο GSP έκανε την τελευταία επιτυχημένη υπεράσπιση του τίτλου του ενάντια στον Johny Hendricks.

Το αποτέλεσμα ήταν πλειοψηφική απόφαση υπέρ του Καναδού αλλά ο Hendricks και αρκετός κόσμος πίστευε ότι ήταν αυτός ο νικητής.

Ο GSP όμως ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα αλλά ο Dana White, στην συνέντευξη τύπου, του επιτέθηκε γιατί ήθελε να κανονίσει αμέσως το rematch λέγοντας ότι δεν μπορεί ο πρωταθλητής έτσι απλά να κάνει διάλειμμα.

Ο Καναδός το πήρε προσωπικά και λίγο αργότερα αποσύρθηκε εντελώς αφήνοντας την ζώνη. Ο Hendricks τελικά κέρδισε την ζώνη στην επόμενη μάχη από τον Lawler και την έχασε στην μεθεπόμενη από τον ίδιο μαχητή, ξεκινώντας μια σημαντική πτώση.

#tbt to my victories over BOTH #robbielawler and #carloscondit #justsaying #ufc #ufc195 a new bigg rigg is coming for that belt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johny Hendricks (@johnyhendricks) στις

Αλλά η ήττα από τον GSP του έμεινε στο μυαλό και πάντα έλεγε ότι ήθελε την ρεβάνς. Τώρα που ο ίδιος ανέβηκε με επιτυχία στην Middleweight κατηγορία και ο GSP σκέφτεται να κάνει το ίδιο, o «Big Rigg» είδε την ευκαιρία να πάρει την ρεβάνς.

“Θέλω απλά να πω συγνώμη στους Καναδούς. Αλλά θα πρέπει να του σπάσω το πρόσωπο, σίγουρα αν έρθει στα 84 κιλά. Αυτή είναι μια μάχη που σίγουρα θέλω. Και τώρα έχω μια νίκη στα 84 κιλά και αυτός θα είναι πρωτάρης» είπε στην συνέντευξη τύπου ο Hendricks.

Για να είμαι ειλικρινής βλέπω πολύ δύσκολο να έκαναν τόσο καιρό διαπραγματεύσεις, GSP και UFC, για να παίξει την πρώτη μάχη του με τον Hendricks…