26/04/2024

«Όταν ο Conor τρώει μπουνιές γίνεται… γατούλα!»

Χείμαρρος κατά του Conor McGregor ήταν σε δηλώσεις του ο… παρολίγον αντίπαλός του Rafael Dos Anjos! Ο Βραζιλιάνος μιλώντας στο «FOX»… κάρφωσε τον Ιρλανδό πως δεν έχει τόσο μεγάλη καρδιά τελικά και πως εύκολα μπορεί από «λιοντάρι» να γίνει… γατούλα.

Έγκλημα στο ρινγκ: Μια τραγική πυγμαχική ιστορία

Η σαββατιάτικη ήττα του Conor άνοιξε 100% τον ασκό του Αιόλου όσον αφορά τις… απαντήσεις όλων αυτών που το προηγούμενο διάστημα ο Ιρλανδός με δικές του δηλώσεις είχε μειώσει, προσβάλει και υποτιμήσει. Ένας απ’αυτούς που τα άκουσε χοντρά ήταν ο Dos Anjos σίγουρα.

dos anjos

Τον Βραζιλιάνο MMAer και πρωταθλητή του UFC o McGregor είχε χαρακτηρίσει μέχρι και προδότη του έθνους και υποτακτικό των Αμερικάνων να θυμίσουμε. Τώρα, ο RDA βγήκε στην αντεπίθεση και τις τελευταίες ημέρες… σταυρώνει άσχημα το «θύμα» του Nate Diaz.

Είναι αυτό το χειρότερο κόψιμο σε ΜΜΑ μαχητή ever;

Με χθεσινές του δηλώσεις λοιπόν ο Dos Anjos είπε ορθά κοφτά πως ο McGregor δεν αντέχει τις μπουνιές: «Η αλήθεια είναι πως πίστεψα από την αρχή πως θα κερδίσει τον Diaz. Έπεσε ο ίδιος στην παγίδα του γιατί δεν πήρε τους προπονημένους Pettis και Cerrone, αλλά διάλεξε τον απροπόνητο Nate. Τελικά μας έδειξε ότι από λιοντάρι όταν τρώει τις δυνατές μπουνιές γίνεται… γατούλα.»

Fightsports TV: Το ελληνικό κανάλι για… πολύ ξύλο! Δείτε τώρα τις καλύτερες μάχες, εκπομπές, συνεντεύξεις και Vlogs για τα μαχητικά αθλήματα!

https://www.youtube.com/watch?v=Yqp8f9Xws9s

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ FIGHTSPORTS.GR: 

Jose Aldo: Έβλεπα πορνό την ώρα του Diaz- McGregor

Dana κάνε το θαύμα σου: To UFC 200 θα είναι το event των ονείρων σου!

Η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του UFC: O Serra βγάζει ΚΟ τον GSP!