18/05/2024

Στο… σφυρί η ζώνη της featherweight, έχουμε αγώνα!

Ο Jose Aldo και ο Max Holloway θα συγκρουστούν μέσα στο 2017 με φόντο τον τίτλο της featherweight κατηγορίας και της αναγωγής του ενός σε αναμφισβήτητο πρωταθλητή. 


Αργά χθες το βράδυ πολλαπλές πηγές από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία ανέφεραν ότι οι διαπραγματεύσεις για τον αγώνα τίτλου Aldo vs. Holloway στέφθηκαν με επιτυχία και πάρα πολύ σύντομα το UFC θα το ανακοινώσει επίσημα.

Πρώτος, το θέμα έβγαλε στη δημοσιότητα ο Brett Okamoto από το ESPN και την εκπομπή «5ive Rounds».

O Okamoto έγραψε στο twitter πως μόλις είχε ολοκληρωθεί το γύρισμα της εκπομπής του με καλεσμένο τον Dana White και ο πρόεδρος του αποκάλυψε πως το Aldo vs. Holloway είναι έτοιμο να γίνει από κάθε πλευρά.

Το UFC επισήμως δεν έχει ανακοινώσει κάτι με τον κόσμο να μένει ακόμη στις δηλώσεις του Jose ο οποίος ήθελε κι αυτός να γίνει πυγμάχος ακολουθώντας τις προθέσεις των Conor McGregor και Nate Diaz.

 

 

Υπενθυμίζουμε πως ο Max Holloway, στο τέλος του 2016 νίκησε τον Anthony Pettis και στέφθηκε interim πρωταθλητής της featherweight κατηγορίας.

Όσον αφορά τον θρυλικό Jose Aldo, την τελευταία φορά που έπαιξε κοντραρίστηκε με τον Frankie Edgar στο UFC 200 κατόπιν ομόφωνης απόφασης των κριτών. Ο αγώνας αυτός έγινε τον περασμένο Ιούλιο και ο Βραζιλιάνος στέφθηκε interim champion της κατηγορίας.

Στη συνέχεια ο Conor McGregor πανηγύρισε την κατάκτηση δύο τίτλων σε δύο διαφορετικές κατηγορίες, αλλά το UFC μερικές εβδομάδες αργότερα του αφαίρεσε τον πρώτο τίλο και τον έδωσε τον Jose Also άνευ αγώνος…

 

ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ DANA ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ:

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

Το Παιδί Θαύμα: Το ανεπίσημο τρέιλερ της ταινίας του Αλέξανδρου Τσανικίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυγμαχικό ΚΟ με κουβά πάγου και μακελειό μέσα στο ρινγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παιδί γενναίο ο Αργυρός το… έριξε στην πυγμαχία (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Hoost και Βασιλικός ξανά μαζί μετά από χρόνια: