25/04/2024

Πυγμαχικό ΚΟ με κουβά πάγου και μακελειό μέσα στο ρινγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριος καυγάς και ρινγκ στις κερκίδες μετά το τέλος του αγώνα του Brandon Cook με τον Steven Butler στο Μόντρεαλ του Καναδά (Vids).


Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων που ξέσπασαν μετά το τέλος ενός αγώνα πυγμαχίας στο Bell Centre του Μόντρεαλ.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Brandon Cook από το Τορόντο και αντίπαλος του ο Steven Butler από το Μόντρεαλ. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Cook πανηγύριζε όταν άρχισαν να εκτοξεύονται αντικείμενα από το κοινό.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ένας κουβάς γεμάτος πάγος τον χτύπησε στο κεφάλι, ενώ ο ηττημένος Butler ορμούσε προς το μέρος του, χωρίς να μπορεί να αποδεχθεί πως έχασε από τον «Bad Boy» Cook, μέσα στην «έδρα» του.

Αμέσως μετά ξέσπασαν άγριοι καυγάδες στην κερκίδα ανάμεσα στους υποστηρικτές των δύο αθλητών.

Δύο άντρες συνελήφθησαν από το περιστατικό που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, αλλά η αστυνομία ακόμη αναζητά άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης. Ακόμη δύο υπάλληλοι του Bell Centre τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Για την ιστορία ο Cook (νούμερο 5 στον κόσμο στην κατηγορία του) κέρδισε τον Butler στο τρίτο λεπτό του έβδομου γύρου με τεχνικό νοκ άουτ (TKO), κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία Κατηγορία Ελαφριών Βαρών, Βορείου Αμερικής. Το επαγγελματικό ρεκόρ του είναι 18-0.

Πηγή: News24.gr

 

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

Αν γινόταν το Αρναούτης vs. Ζαμπίδης…

Νέο πυγμαχικό βίντεο ο Conor, μπορεί να παίξει τον Mayweather; (BINTEO)

Το Παιδί Θαύμα: Το ανεπίσημο τρέιλερ της ταινίας του Αλέξανδρου Τσανικίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Hoost και Βασιλικός ξανά μαζί μετά από χρόνια: