29/04/2024

Κάθονται στο ίδιο τραπέζι White – McGregor και η επιστροφή πλησιάζει

Τις καλύτερες των σχέσεων δήλωσε ο Dana White πως έχουν αυτός και ο Conor McGregor, όντας καλεσμένος σε βραδινό αμερικάνικο σόου χθες το βράδυ. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του UFC βρέθηκε καλεσμένος στο «The Dan Patrick Show» και εν μέσω των πολλών ερωτήσεων που δέχτηκε δεν γινόταν να μην γίνει κουβέντα και για τον Ιρλανδό.

Τα πράγματα ο Dana τα περιέγραψε… λουλουδένια αποκαλύπτοντας πως έχει καθημερινή επαφή με τον πρωταθλητή του και πως την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθούν για να φάνε και να συζητήσουν το κοινό τους μέλλον. Ο White τόνισε πως μεταξύ τους σχέσεις είναι καταπληκτικές και στην κουβέντα τους θα κορυφωθούν οι συζητήσεις για να μπουν όλα σε μία σειρά.

Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος του UFC εκθείασε τον Conor χαρακτηρίζοντάς τον ικανότατο μαχητή ο οποίος δεν φοβάται να παίξει με όλους ανά πάσα στιγμή. Εκτός από το γεγονός πως ο Dana είπε ότι ο McGregor είναι πανέτοιμος για το UFC 200, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν θα παίξει εκεί σημείωσε επίσης πως ο Ιρλανδός πρωταθλητής είναι και ένα τεράστιο αστέρι που έχει κάνει το «γκελ» στους φαν, άλλωστε είπε πως οι αγώνες του είναι ενδιαφέροντες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά απ’αυτούς.

Βασισμένοι στα λεγόμενα του White και στα ρεπορτάζ του εξωτερικού αντιλαμβανόμαστε πως ο McGregor δεν θα παίξει στο UFC, όμως συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες να συναντηθεί ξανά με τον Nate Diaz στο UFC 202, κάτι φυσικά που δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά παραμένει ανοιχτό βάσει… φημών.

Η WBC πιέζει και το Canelo – Golovkin κλείνει για Σεπτέμβριο

Dana White: Το UFC δεν πωλείται!

«Ο McGregor κόντραρε το UFC και έχασε»