29/04/2024

«Ο McGregor κόντραρε το UFC και έχασε»

Ο Joe Rogan ήταν καλεσμένος σε αμερικανικό βραδινό σόου και ρωτήθηκε για τις τεταμένες σχέσεις του Conor McGregor και το UFC. Ο παρουσιαστής της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης δεν επέλεξε στρατόπεδο, αλλά ξεχώρισε τα πράγματα με τον πιο ορθό λογικά τρόπο.

Όντας ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους τόσο του οργανισμού όσο και των μαχητών ο Rogan ξεκαθάρισε πως στην κόντρα μεταξύ UFC και McGregor, τελικός νικητής αναδείχθηκε το σόου!

Σύμφωνα με τον Rogan η δουλειά των ανθρώπων του UFC είναι να προμοτάρουν αγώνες και όχι να συνδιαλέγονται με κανέναν. Ο Rogan είπε επίσης πως καταλαβαίνει τον McGregor που θεωρεί τον εαυτό του τόσο μεγάλο αστέρι όσο χρειάζεται για να μπορεί να τσουλάει μόνο του αλλά το UFC λειτουργεί αλλιώς και από τη στιγμή που ανήκεις εκεί οφείλεις να κάνεις τη δουλειά με τα media που σου ζητάει.

Επίσης ο Joe είπε ότι το UFC 200 θα ήταν υπέροχο να φιλοξενήσει στην κάρτα του τον Ιρλανδό πρωταθλητή, όμως και χωρίς αυτόν παραμένει ήδη μεγάλο και με διαφορετικό main event στις 9 Ιουλίου.

Να θυμίσουμε πως ο McGregor ήταν στην κορυφαία μάχη της επετειακής αυτής βραδιάς, όμως η μεγάλη ρεβάνς με τον Nate Diaz… στράβωσε όταν ο Ιρλανδός, παρά τις συμφωνίες του με το UFC αποφάσισε πως δεν χρειάζεται να παραστεί στην αξίας 10.000.000 δολαρίων καμπάνιας προώθησης του αγώνα.

Τελικά ο Dana White και το υπόλοιπο κορυφαίο επιτελείο του UFC αποφάσισαν να στείλουν εκτός κάρτας τον Conor McGregor, τοποθετώντας παράλληλα στην κορυφή της κάρτας τον αγώνα του Jon Jones με τον Daniel Cormier. Μία πολύ ενδιαφέρουσα μάχη – ρεβάνς με φόντο φυσικά τον τίτλο της light heavyeight κατηγορίας.

Άκυρο στο Mayweather/Pacquiao ο κόσμος άλλο παιχνίδι θέλει!

Οι Έλληνες να κυνηγήσουν το όνειρο του UFC γιατί μπορούν

Η φήμη του UFC Άμστερνταμ σκορπάει ευρωπαϊκό… ρίγος