26/04/2024

Γκιώνης: Unfinished business με κάποιους αθλητές της κατηγορίας μου!

Ο Φώτης Γκιώνης θα είναι παρών στο Versus 8 του Παναγιώτη Πετρίδη σε μάχη απέναντι στον Λάμπρο Πετράτο με στόχο να συνεχίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις, την ώρα που προέρχεται από ένα σπουδαίο «διπλό» μέσα στην Ρουμανία επί του Alex Filip. Ο αθλητής πλέον φοράει τα γάντια των Fighters και ευελπιστεί να κατακτήσει την κορυφή στην κατηγορία των 80 κιλών, ξεκινώντας από τις 22 Οκτωβρίου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Φώτη δίνεις αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο με λιγότερους αγώνες. Τι θα προσέξεις;

«Θα τον αντιμετωπίσω όπως όλους τους υπόλοιπους αθλητές, δεν υποτιμώ κανέναν».

Τι θα δούμε την τρέχουσα σεζόν από σένα. Ποιοι είναι οι στόχοι σου κι αν υπάρχει κάτι από Superkombat μεριά;

«Για την καινούρια σεζόν θέλω να παίξω πολλούς αγώνες, να εξελιχθώ κι άλλο σαν αθλητής. Μελλοντικά event θα δούμε, δεν μπορώ να σου πω κάτι ακόμα». 

Σε είδαμε στα 77 παίζεις και στα 80. Ποια είναι τελικά η κατηγορία σου, κι αν υπάρχουν αθλητές που θέλεις να αντιμετωπίσεις για να σκαρφαλώσεις στην κορυφή;

«Η κατηγορία μου είναι 80 κιλά και πράγματι υπάρχουν κάποιοι αθλητές που πρέπει να παίξω για να φτάσω στην κορυφή αλλά πρώτα έχω »unfinished business» με δύο αθλητές που με έχουν κερδίσει το παρελθόν, γιατί είμαι και λίγο εκδικητικός σαν άνθρωπος».

Τέλος ενημερωθήκαμε πως ο Γκιώνης παίζει πλέον στους Fighters του Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου ενώ χαρακτήρισε τον Παναγιώτη Πετρίδη «φύλακα άγγελο»!

κραταιος-768x230