26/04/2024

Κερδίζει και… φλερτάρει με Glory ο Εξακουστίδης

Πιο έμπειρος και συγκεντρωμένος στο στόχο του από κάθε άλλη φορά είναι ο Σταύρος Εξακουστίδης ενόψει της μεγάλης μάχης που ετοιμάζεται να δώσει στην Χάβρη. 


Με τον Νάσο Αργυρόπουλο στο πλευρό του ο «Nirvana» εξασφάλισε τη συμμετοχή του σ’ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά τεσσάρων ατόμων -στις 22 Απριλίου- με τον νικητή του τελικού που θα γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο να κερδίζει πολλά περισσότερα από χρήματα.

Εκτός από το αξιοσέβαστο οικονομικό κέρδος που προσφέρει η κατάκτηση και του τελικού μετά την τετράδα, υπάρχει έντονο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα το ενδεχόμενο ο νικητής αυτής να πάρει την ευκαιρία του και να παίξει στο μεγαλύτερο και πιο ακριβό kickboxing promotion του πλανήτη, το Glory.

Αργά χθες το βράδυ το A1 έδωσε στο φως της δημοσιότητας τόσο το poster μάχης του Εξακουστίδη όσο και του Γκίκα (σ.σ. διαβάστε περισσότερα) δίνοντάς μας την ευκαιρία να μάθουμε τους αντιπάλους τους. Ο «Nirvana» καλείται να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα του βάλουν οι: Sofiane Bougossa (Αλγερία), Yanis Goucef (Γαλλία), Yassin Cheddi (Μαρόκο).

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Αυτοί είναι οι δέκα κορυφαίοι μποξέρ του πλανήτη

Μετράει αντίστροφα για το UFC 210 (BINTEO)

Στοφορίδης ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ! ΚΟ μέσα στη Ρωσία (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

TO KO THΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΦΟΡΙΔΗ: